Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Optimale lichtregulering

Luxaflex® Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Luxaflex® zorgen voor een optimale lichtregulering in iedere kamer van jouw woning. De collectie van Luxaflex® biedt een ruime keuze aan jaloezieën die perfect aansluiten bij iedere stijl en woonruimte. Kom langs in één van onze woonwinkels voor een op jouw woonsituatie toegepast advies. De verticale jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen we daardoor volledig naar wens samenstellen.

Voor- en nadelen

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Veel dessin opties
  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor een deur
  • Klapperend geluid als het waait
  • Niet geheel verduisterend

Collectie Verticale Jaloezieën

De Luxaflex® verticale jaloezieën kunnen naar wens samengesteld worden. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in 4 breedtes, waardoor ze makkelijker aangepast kunnen worden naar de grootte van een raam. De collectie jaloezieën bestaat uit verschillende materialen met functionele eigenschappen: vochtbestendig, warmtewerend, vlamvertragend en antibacterieel.

Verder zijn de jaloezieën verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, dessins en lengtematen. Wil je in een ruimte meer sfeer creëren? Kies dan voor verticale jaloezieën gemaakt van stof in warme natureltinten.

Bezoek onze Luxaflex® shop

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom hebben wij een Luxaflex® shop, hier staan alle verschillende binnenzonwering van Luxaflex® opgesteld. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te adviseren welke verticale jaloezieën of andere binnenzonwering het beste past bij jouw woonsituatie. Kom langs in onze winkels en laat je adviseren.

Elly

Verticale Jaloezieën kunnen gemakkelijk aangepast worden naar de grootte van een raam

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
zie hierboven
PVC vloer keurig gelegd
Goede advisering en snelle levering. Bedankt.
Wij kopen al jaren bij TMC en zijn altijd zeer tevreden.