Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Optimale lichtregulering

Luxaflex® Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Luxaflex® zorgen voor een optimale lichtregulering in iedere kamer van jouw woning. De collectie van Luxaflex® biedt een ruime keuze aan jaloezieën die perfect aansluiten bij iedere stijl en woonruimte. Kom langs in één van onze woonwinkels voor een op jouw woonsituatie toegepast advies. De verticale jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen we daardoor volledig naar wens samenstellen.

Voor- en nadelen

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Veel dessin opties
  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor een deur
  • Klapperend geluid als het waait
  • Niet geheel verduisterend

Collectie Verticale Jaloezieën

De Luxaflex® verticale jaloezieën kunnen naar wens samengesteld worden. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in 4 breedtes, waardoor ze makkelijker aangepast kunnen worden naar de grootte van een raam. De collectie jaloezieën bestaat uit verschillende materialen met functionele eigenschappen: vochtbestendig, warmtewerend, vlamvertragend en antibacterieel.

Verder zijn de jaloezieën verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, dessins en lengtematen. Wil je in een ruimte meer sfeer creëren? Kies dan voor verticale jaloezieën gemaakt van stof in warme natureltinten.

Bezoek onze Luxaflex® shop

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom hebben wij een Luxaflex® shop, hier staan alle verschillende binnenzonwering van Luxaflex® opgesteld. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te adviseren welke verticale jaloezieën of andere binnenzonwering het beste past bij jouw woonsituatie. Kom langs in onze winkels en laat je adviseren.

Elly

Verticale Jaloezieën kunnen gemakkelijk aangepast worden naar de grootte van een raam

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We hadden op korte termijn het verzoek om de vloer te laten leggen, wat door omstandigheden elders niet kon doorgaan. Bij TMC in Bergen op Zoom was een snelle service en kon de vloer uiteindelijk nog vrij vlot worden gelegd. Bij het egaliseren/leggen van de vloer is het vliesbehang op een aantal kleine plekken beschadigd.
We hebben een afspraak gemaakt met een adviseuse en dat werkte prima. Goed advies, niks opdringen, verschillende keuzes voorleggen en ze nam de tijd!
Voor wooninrichting hebben we Betrokken advies gehad, zeer prettige begeleid bij aankoop en we zijn naar volle tevredenheid geslaagd.
Mijn jaloezieën na weken van vertraging, zijn ze geleverd en geplaatst, de koof moet nog steeds nageleverd worden, maar word daar helemaal niet van op de hoogte gehouden, en enkele houten laten zijn te lang, tussen de muren waardoor ze buigen.