Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex Verticale Jaloezieen

Optimale lichtregulering

Verticale Luxaflex jaloezieën

De verticale jaloezieën van Luxaflex® zorgen voor een optimale lichtregulering in iedere kamer van jouw woning. De collectie van Luxaflex® biedt een ruime keuze aan jaloezieën die perfect aansluiten bij iedere stijl en woonruimte. Kom langs in één van onze woonwinkels voor een op jouw woonsituatie toegepast advies. De verticale jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen we daardoor volledig naar wens samenstellen.

Voor- en nadelen

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Veel dessin opties
  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor een deur
  • Klapperend geluid als het waait
  • Niet geheel verduisterend
Verticale Lamellen In Warme Natureltinten

Collectie Verticale Jaloezieën

De Luxaflex® verticale jaloezieën kunnen naar wens samengesteld worden. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in 4 breedtes, waardoor ze makkelijker aangepast kunnen worden naar de grootte van een raam. De collectie jaloezieën bestaat uit verschillende materialen met functionele eigenschappen: vochtbestendig, warmtewerend, vlamvertragend en antibacterieel.

Verder zijn de jaloezieën verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, dessins en lengtematen. Wil je in een ruimte meer sfeer creëren? Kies dan voor verticale jaloezieën gemaakt van stof in warme natureltinten.

Op Maat Gemaakte Lamellen

Bezoek onze Luxaflex shop

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom hebben wij een Luxaflex shop, hier staan alle verschillende binnenzonwering van Luxaflex® opgesteld. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te adviseren welke verticale jaloezieën of andere binnenzonwering het beste past bij jouw woonsituatie. Kom langs in onze winkels en laat je adviseren.

Persoonlijk Advies Luxaflex
Adviseur Binnenzonwering

Elly

Verticale Jaloezieën kunnen gemakkelijk aangepast worden naar de grootte van een raam

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Personeel was gehaast. Men had blijkbaar weinig tijd
onze ervaring was heel fijn en deskundig.
Het bestellen in de winkel verliep vlotjes, maar toen begon het wachten. Uiteindelijk zelf contact opgenomen met de planning, want we hoorden maar niets. De planning had 1 dag ingepland voor het bekleden van de trap, wat te weinig was. Er was 1,5 dag voor nodig. Dit is vervelend, omdat je er toch voor thuis moet blijven en zelf ook moet inplannen. Het eindresultaat is een mooi beklede trap, maar helaas is de verf langs de werkvlakken op diverse plekken beschadigd, zodat we nu weer aan de slag moeten met de verfkwast. Dat was een domper.
Erg goed geholpen in de winkel met het uitzoeken van de vloer. Altijd snelle reactie via de mail. Zeer tevreden