Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex Verticale Jaloezieen

Optimale lichtregulering

Verticale Luxaflex jaloezieën

De verticale jaloezieën van Luxaflex® zorgen voor een optimale lichtregulering in iedere kamer van jouw woning. De collectie van Luxaflex® biedt een ruime keuze aan jaloezieën die perfect aansluiten bij iedere stijl en woonruimte. Kom langs in één van onze woonwinkels voor een op jouw woonsituatie toegepast advies. De verticale jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen we daardoor volledig naar wens samenstellen.

Voor- en nadelen

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Veel dessin opties
  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor een deur
  • Klapperend geluid als het waait
  • Niet geheel verduisterend
Verticale Lamellen In Warme Natureltinten

Collectie Verticale Jaloezieën

De Luxaflex® verticale jaloezieën kunnen naar wens samengesteld worden. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in 4 breedtes, waardoor ze makkelijker aangepast kunnen worden naar de grootte van een raam. De collectie jaloezieën bestaat uit verschillende materialen met functionele eigenschappen: vochtbestendig, warmtewerend, vlamvertragend en antibacterieel.

Verder zijn de jaloezieën verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, dessins en lengtematen. Wil je in een ruimte meer sfeer creëren? Kies dan voor verticale jaloezieën gemaakt van stof in warme natureltinten.

Op Maat Gemaakte Lamellen

Bezoek onze Luxaflex shop

In onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom hebben wij een Luxaflex shop, hier staan alle verschillende binnenzonwering van Luxaflex® opgesteld. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te adviseren welke verticale jaloezieën of andere binnenzonwering het beste past bij jouw woonsituatie. Kom langs in onze winkels en laat je adviseren.

Persoonlijk Advies Luxaflex
Adviseur Binnenzonwering

Elly

Verticale Jaloezieën kunnen gemakkelijk aangepast worden naar de grootte van een raam

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Hordeuren besteld, alles vlot verlopen en gemonteerd, een tien!
Alles verliep goed van de winkel tot het vakkundig neerleggen van het laminaat! Enigste minpuntje was dat de communicatie ergens niet goed is gegaan zodat wel de kamer op de afgesproken datum is gelegd maar niet de keuken en de gang ( die laatste 2 ruimtes was niet doorgekomen en dus pas weken later gelegd kon worden! Wel dan weer een geldelijke tegemoetkoming wat ik dan weer heel goed vond! Klantvriendelijk! Dus zoals het er nu ligt is het een 10!
Vraag t aan Niels en je weet genoeg!
men denkt mee met de klant.