Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ontdek onze collectie

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

De Luxaflex® Jaloezie heeft zowel een decoratieve als een praktische functie en is enorm populair onder de raambekleding. Al sinds dat de Horizontale Jaloezieën van Luxaflex geïntroduceerd zijn in 1951 in Europa, staan ze nog altijd centraal in de woontrends en zijn ze uitgegroeid tot een echt stijlstatement. De Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn er in talloze kleuren, materialen en type bedieningen. Onze adviseurs adviseren je graag!

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen staan deskundige adviseurs voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven over Luxaflex® Jaloezieën. Kom langs en laat je inspireren.

Voordelen van de Luxaflex® Jaloezie

Behalve het feit dat de Jaloezieen van Luxaflex® prachtig ontworpen is, zijn deze Jaloezieën ook zonwerend. Je kunt zelf het zonlicht in huis reguleren door de mate waarin je ze kantelt. Hoe verder je ze kantelt, hoe minder licht er in huis komt. Dit geeft tevens privacy, waardoor de Luxaflex® Horizontale Jaloezieën een optimaal evenwicht bieden tussen licht, uitzicht en privacy.

De Luxaflex® Horizontale Jaloezie heeft een warmte werende en isolerende werking en bespaart energie. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en te houden met een plumeau. Ze worden precies op maat gemaakt en beschermen je meubilair tegen eventuele schadelijke uv-straling. Neem contact met ons op of bezoek onze TMC Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom voor een persoonlijk advies.

Luxaflex® MegaView tuimelfunctie

Wil jij meer uitzicht en lichtval in de woon- of slaapkamer? De horizontale jaloezieën van 25mm en 50mm zijn verkrijgbaar met de MegaView Functie. Bij het open vallen van de jaloezieën komen 2 lamellen op elkaar te liggen, hierdoor krijg je 2 keer zoveel zicht en lichtinval.

Kom langs in één van onze winkels. Laat je adviseren en informeren door onze professionele adviseurs over de MegaView tuimelfunctie.

Duurzaam & Kwalitatief

Luxaflex® Houten Jaloezie

Houten Jaloezieën van Luxaflex® zijn gemaakt van duurzaam hout en de beste kwaliteit houtsoorten. Dankzij de Luxaflex® Houten Jaloezie creëer je een tijdloze stijl en we hebben ze in allerlei verschillende soorten kleuren. Kies bijvoorbeeld voor wit, zwart, grijs of een natuurlijke houttint met warme uitstraling. Ook hebben we, naast handmatige bediening, ook Luxaflex® Houten Jaloezieën met elektrische bediening, zodat je je Jaloezieën gemakkelijk via een afstandsbediening of app kunt bedienen. Laat je bij ons adviseren over de verschillende mogelijkheden voor jouw woonruimte! Naast de Jaloezieën hebben wij ook andere soorten binnenzonwering, zoals de Luxaflex® Duette Shades, Luxaflex® Silhouettes Shades en de Luxaflex® Powerview!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Heel erg goed een min puntje is dat de meubels later zijn aangekomen dan gepland
Werden goed geholpen en vrij snel geleverd.
In de winkel zijn we goed en deskundig geholpen. Helaas duurde de levering wat lang maar we hebben er alle vertrouwen in dat TMC alles eraan heeft gedaan voor een zo snel mogelijke levering. Ook was maatwerk mogelijk en hierin werd goed meegedacht en gecommuniceerd.
Ik had al betaald, de koop is door omstandigheden niet door gegaan, ik krijg mijn geld terug. In een woord SUPER