Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex Powerview

Gemak, Comfort & Veiligheid.

Luxaflex PowerView Automation

Luxaflex Powerview Automation is een draadloos bedieningssysteem waarmee je al je raambekleding kunt bedienen via een Pebble Remote of een app op je tablet of telefoon. Het systeem is compleet programmeerbaar voor gebruik. Wil jij bijvoorbeeld je gordijnen automatisch openen wanneer je wakker wordt? Of wil je inbrekers afschrikken wanneer je zelf op vakantie bent? Met de Luxaflex Powerview kies je voor gemak, comfort en veiligheid, afhankelijk van jouw wensen. Je kunt het systeem gemakkelijk aansluiten op Smart Home systemen als Google Assistant, Apple Homekit en Amazon Alexa. De Luxaflex Powerview is eenvoudig te installeren, creëert gepersonaliseerde scènes, is energiezuinig en biedt een nauwkeurige bediening van de Luxaflex raambekleding. Onze Luxaflex Powerview is tevens veilig voor kinderen, aangezien het geen koord heeft. Het is een draadloos systeem waardoor er geen gevaar is op verstikking bij huisdieren en kinderen.

Raak geïnspireerd

In onze winkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen vind je een uitgebreid assortiment Luxaflex raambekleding. Laat je inspireren in onze woonwinkels en ontvang persoonlijk en deskundig advies van onze adviseurs.

Luxaflex Powerview Automation

Luxaflex Powerview Hub

Wanneer je kiest voor Luxaflex bediening via een smartphone, tablet of Scene Controller, dan heb je een Luxaflex Powerview Hub nodig. Deze Hub kan draadloos met je internet verbinden en kun je gemakkelijk op elke plek in huis bedienen. Om het bereik hiervan te vergroten, kun je een versterker gebruiken. Jouw voorkeuren worden in de app opgeslagen, zodat jij altijd de ideale lichtinval hebt! Daarnaast kan de Luxaflex Powerview Hub reageren op daglicht. De raambekleding kan zo bijvoorbeeld automatisch elke ochtend om 7:30 geopend worden en elke avond om 21:30 gesloten worden. Wil je de Luxaflex Powerview Hub prijs weten? Neem dan contact op met onze specialisten of kom langs in één van onze winkels!

PowerView Automation
Horizontale jaloezie

Luxaflex Powerview prijzen

De Powerview prijs is afhankelijk van het soort raamdecoratie, het aantal ramen dat je wilt bedienen en de extra opties die je erbij wilt hebben. Wij hebben complete pakketten waarmee je gelijk aan de slag kunt, maar ook losse producten. Ben jij benieuwd naar de prijs voor jouw situatie? Onze adviseurs informeren je graag over de verschillende opties. Ook helpen ze je graag bij het instellen van voorkeursprogramma’s. Naast Luxaflex Powerview hebben wij ook andere soorten binnen zonwering, zoals de Luxaflex Duette Shades, Luxaflex jaloezieën en de Luxaflex Silhouettes.

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Een nieuw interieur gekocht voor onze woonkamer, We zijn prettig en goed geholpen. Ook de service was prima. Behulpzame bezorgers en klantvriendelijk!
Was mooi op tijd en netjes geleverd
Bij de aankoop van rolgordijnen zeer goed geadviseerd. De montage is zeer professioneel en alles was weer netjes opgeruimd. Complimenten!
Prima en snel geregeld en gemonteerd.