Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

LightLine rolgordijn

De nieuwste collectie Luxaflex LightLine rolgordijnen zijn charmant, stijlvol en eigenzinnig. Het unieke van de LightLine rolgordijn is dat ze gedurende de dag verschillende schitterende lichteffecten creëren. Dit komt door de steeds veranderende lichtinvallen van de zon. De rolgordijnen zijn bestand tegen zonlicht, warmte en vocht. Ze zijn dus ideaal voor in de badkamer of de keuken.

Het doek komt in veel verschillende dessins, zodat het in iedere woonstijl is toe te passen.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van het beste LightLine rolgordijn voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd een rolgordijn wat past bij jouw woonwensen.

Altijd speciaal voor jou op maat gemaakt
De LightLine rolgordijnen creëren unieke schitterende lichteffecten

Voor- en nadelen

  • Bestand tegen vocht, warmte en zonlicht
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel verschillende dessins
  • Voor elk raam een rolgordijn op maat
  • Veel verschillende montagemogelijkheden
  • Montage door vakkundige vakmannen
  • Creëert schitterende lichteffecten
  • Niet makkelijk zelf in te meten
  • Maatwerk vraagt levertijd

LightLine rolgordijnen op maat

Wij maken jouw LightLine rolgordijnen op maat. Ook voor grote ramen heb je bij ons een op maat gemaakt LightLine rolgordijn. Je kan kiezen uit verschillende dessins, kleuren, materiaalsoorten en ophangsystemen. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van deze keuzes. Na de selectie komen onze vakmannen om alles bij jouw thuis op te meten. Daaropvolgend worden jouw LightLine rolgordijnen op maat gemaakt en door onze vakkundige monteurs gemonteerd.

Bekijk de LightLine rolgordijnen in onze winkels

Nog niet zeker welke LightLine rolgordijnen het beste passen in jouw woning of pand? Of ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. De TMC winkels vind je op meerdere locaties in Zeeland: Goes & Kruiningen. Ook hebben we in Bergen op Zoom een winkel. Hier kun je terecht voor jouw complete interieur. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen.

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
goede voorligting over aankoop stoel
Als je afspraken maakt ,komen zij die na. Ook in lastige situaties, waarin in een beperkte tijd een vloer gelegd moet worden, zijn ze helder over hetgeen ze kunnen en komen die afspraken ook na.
Ik ben vakkundig en vriendelijk te woord gestaan, toen ik me ging oriënteren. Ook het inmeten verliep soepel. Bovendien kon het zeil eerder worden gelegd dan oorspronkelijk aangegeven. Daarbij is het zeil keurig gelegd door vriendelijke mannen. Kortom een zeer tevreden klant
Mooie winkel, goed advies en aardige mensen. Kortom we zijn goed geslaagd en komen zeker terug.