Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Nieuwe collectie 2021

Luxaflex® I love Duette Shades

Maak kennis met de nieuw geïntroduceerde Luxaflex® Duette Shades. De collectie van 2021 heet: ‘I Love Duette Shades’. Centraal in de nieuwe collectie van 2021 staat: duurzaamheid, nieuwe kleuren, uitgebreidere maatvoeringen & nieuwe patronen. De nieuwe collectie wordt duurzamer geproduceerd en door de uitgebreidere maatvoering, de toegevoegde kleuren, patronen en texturen heb je nog meer keuze om jouw ideale zonwering samen te stellen! De naam Duette komt voort uit de dubbele laag stof waar de luxaflex® uit bestaat. Duette Shades zorgen voor comfort en veiligheid in uw interieur. Daar komt bij dat de ontwerpers zich door de nieuwste kleur- en woontrends van 2022 hebben laten inspireren. Het assortiment bestaat uit verschillende stijlen, wat er voor zorgt dat er voor iedere inrichting wat wils is. Door de kleuren, patronen en texturen naar je eigen wens samen te stellen, wordt je huis nog unieker.

Beleef Luxaflex® Duette Shades

Naast het bedieningssysteem is ook de productie innovatief. De stoffen die gebruikt worden bij het produceren zijn niet schadelijk voor de gezondheid. De chemicaliën die gebruikt worden voor de stoffen zijn namelijk volgens de OEKOE-TEX gecertificeerd. Daarnaast is 25% van het materiaal vervaardigd uit bamboe, een ontzettende duurzame grondstof. Als je voor Duette Shades kiest, kies je duurzame en verantwoorde binnenzonwering.

Bottom up

Veilig en innovatief bedieningssysteem voor Duette Shades

Bij het ontwerpen van Duette Shades is er rekening gehouden met de (kind)veiligheid. Zo kun je kiezen voor de kindvriendelijke kettingbediening. Wanneer er kracht op de ketting van de Duette Shades wordt gezet, zal de ontkoppelingsfunctie geactiveerd worden en zal de luxaflex los komen. Hierdoor is de kans kleiner dat kinderen verstrikt raken in het koord. Nog eenvoudiger is het LiteRise systeem. Hierbij is er helemaal geen ketting of koord meer en is het mogelijk om met je hand de Duette Shades op de gewenste hoogte te verplaatsen. Verder heeft Duette Shades ook gemotoriseerde systemen met smartphones als afstandsbediening.

Veel mogelijkheden met Duette Shades

Luxaflex® Duette shades zijn te monteren op verschillende ramen en deuren. Zo is het FrameFIx systeem ideaal voor draai-kiepramen en biedt TruFit een geavanceerde manier om Duette Shades op het glas te installeren. Voor schuifdeuren heeft Duette Shades het Top Down / Bottom Up systeem waarmee de shades goed blijven zitten en makkelijk met de hand verstelbaar zijn.

Luxaflex® Duette kleuren

De Luxaflex® Duette opties zijn eindeloos! In de nieuwe collectie Luxaflex® Duette 2021 zijn veel talloze kleuren te verkrijgen. Naast de kleuren zijn er nieuwe patronen en texturen toegevoegd, waardoor er nog meer mogelijk is voor jouw interieur. Onze adviseurs helpen graag bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties. Door ook aan huis advies te geven, kunnen onze adviseurs nog persoonlijker advies geven bij de (her)inrichting. Maak nu een afspraak, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren over welke kleur het beste bij jouw wooninrichting past.

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Correct, erg vriendelijk geholpen, ben erg tevreden.
Alles volgens afspraak en dus meer dan tevreden
goed
Mooie winkel , vriendelijk en netjes geholpen , sevice keurig en goed . Ga zeker terug komen hier voor meubels of iets anders als ik ze nodig heb . Zeer tevreden !