Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels

Verduisterende gordijnen

Wil je niet gewekt worden door de opkomende zon of straatverlichting? Verduisterende gordijnen laten geen licht door. In de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen ideaal, omdat ze de kamer koel en donker maken. Ook zijn deze gordijnen zeer geschikt voor in de woonkamer, omdat het niet mogelijk is om van buiten door de gordijnen heen naar binnen te kijken. 

De stof van verduisterende gordijnen zijn 2 stoflagen die in elkaar zijn verweven. Hierdoor werken de gordijnen isolerend en houden ze de warmte en kou buiten.

Voor- en nadelen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Sfeervol
  • Verschillende confectie en ophangsystemen
  • Verbetert de akoestiek
  • Heeft een isolerend effect
  • minder mogelijkheden in het regelen van lichtinval en privacy
  • Neemt optisch vaak meer ruimte in ten opzichte van in de dagkanten verwerkte raambekleding

Op maat gemaakte verduisterende gordijnen

Het begint met het kiezen van een gordijnstof die past bij jouw smaak en interieur. Vervolgens bepalen we de manier van confectioneren, oftewel het naaien en afwerken van de stof tot gordijn. Voordat we het gordijn kunnen maken is het noodzakelijk om een aantal keuzes te maken. Denk voorbeeld aan de verschillende plooiopties zoals vlinder-, enkele- en waveplooi. Tot slot kies je het juiste ophangsysteem. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van deze keuzes. Na de selectie komen onze monteurs bij jouw langs om de ramen op te meten. Aan de hand hiervan worden de gordijnen geproduceerd en gemonteerd door onze vakmensen.

Gevoerde gordijnen

Gordijnen dragen bij aan het isoleren van jouw woning. In onze woonwinkels vind je een ruime collectie gordijnstoffen die speciaal voor jou worden geconfectioneerd in het aterlier. Hierdoor kan je uit een breed aanbod stoffen kiezen die we kunnen voeren met de gewenste voeringstof. Door te kiezen voor gevoerde gordijnen verbeter je de isolatie van jouw woning. Wel zo comfortabel en fijn voor de portemonnee, want hierdoor hoef je minder te stoken in huis! Laat je inspireren en adviseren in de mogelijkheden en voordelen van gevoerde gordijnen in onze woonwinkels.

Merken

Marjorie

De sfeermaker in elk type interieur

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe gordijnen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prettige samen werking met de medewerkers
al 26 jaar zijn wij klant bij tmc zowel voor meubels als verf behang en aankleding van interieur ik denk dat dit genoegt zegt dat wij altijd terug keren naar de winkels van tmc
We hadden een issue met een stoel maar TMC heeft dit super opgelost! Fijne samenwerking in deze met begrip voor elkaars standpunt. Top bedrijf
doe zaken waar je goed in bent.