Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden ook wel verticale lamellen genoemd. Met verticale jaloezieën kun jezelf de gewenste licht toetredingen en privacy optimaal regelen, omdat de lamellen in kleine stappen kan worden versteld. De jaloezieën kunnen ook volledig worden ingetrokken, zodat je zicht niet word belemmerd. Naast dat jaloezieën functioneel zijn, is het ook een echte sfeermaker voor in het interieur.

Je kunt ook kiezen uit vele kleuren, dessins, materialen en ophangsystemen, zodat het helemaal naar jou wens wordt gemaakt.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste jaloezieën voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd de juiste binnenzonwering die past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Jaloezieën werken isolerend
  • Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ook geschikt voor inspannen bij kunststof kozijnen
  • Kunststofmateriaal is brandvertragend en kleurvast
  • Goed schoon te houden
  • Bij een open raam klapperen ze tegen elkaar aan
  • Maatwerk vraagt levertijd

Perfecte pasvorm

Verticale jaloezieën op maat

Bij verticale jaloezieën op maat weet je zeker dat je de perfecte pasvorm in huis hebt. De opties waaruit je kunt kiezen zijn eindeloos, hiermee kun je de verticale jaloezieën dus volledig afstemmen op jouw interieur. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van deze keuze, zodat het goed aansluit bij uw interieur. Na de selectie komen onze vakkundige vakmannen alle ramen bij jouw thuis opmeten. Daaropvolgend worden de verticale jaloezieën op maat voor jouw gemaakt en door onze monteurs gemonteerd.

Soorten jaloezieën

Het is mogelijk om verticale jaloezieën in verschillende materialen te verkrijgen. Zo kan je kiezen uit jaloezieën van hout, aluminium of kunststof. Houten verticale jaloezieën zijn gemaakt van echt hout en zijn hierdoor altijd uniek. De aluminium jaloezieën zijn erg praktisch, omdat ze licht van gewicht zijn en vochtbestendig. De kunststof jaloezieën zijn ook zeer gezicht voor vochtige ruimtes, dankzij de vochtbestendigheid.

Je kan bij de verticale jaloezieën kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Bij de elektrische bediening kun je de verticale jaloezieën gemakkelijk via een afstandsbediening of een app bedienen.

Jaloezieën advies op maat

Wil je weten welk verticale jaloezieën het beste in jouw woonsituatie passen? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je adviseren door één van onze adviseurs. Onze woonwinkels zijn te vinden in Goes, Bergen op zoom en Kruiningen. Onze adviseurs kunnen je in de winkel verschillende verticale jaloezieën laten zien uit onze showroom.

Adviseur Jaloezieën

Gerjanne

Bij verticale jaloezieën zijn er eindeloos veel mogelijkheden

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6880 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
monteurs hadden bij aflevering van een tafel geen gereedschap bij.heb ik zelf voor gezorgd .
Stoel ophalen verliep niet erg vlot
Er was een grote discrepantie tussen het beeld wat wij kregen bij de aankoop en het daadwerkelijk resultaat. Dit kwam omdat de de stalen van de te kiezen vloer te klein waren.
In 4vweken de bestelling geplaatst, de maten opgenomen, de offerte uitgebracht en uiteindelijk geleverd en opgehangen kortom goed werk geleverd.