Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Raamdecoratie Wood & Washi
Wood & Washi Raambekleding

Wood & Washi

Op zoek naar raambekleding van Wood & Washi? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres. Dit merk brengt Japanse kenmerken samen met Nederlands design. Op deze manier creëert dit merk unieke ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Zo ben je met binnenzonwering van Wood & Washi altijd verzekerd van een persoonlijk interieur. Onze adviseurs geven graag vakkundig advies over de verschillende mogelijkheden. Alle Wood & Washi producten worden gemonteerd door onze eigen monteurs.

Beleef Wood & Washi

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om deskundig en persoonlijk advies te geven. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

Woonkamer Luxe Wood & Washi
Binnenzonwering in badkamer van Wood & Washi
Werkplek Wood & Washi

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Wood & Washi

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De tot nu toe geleverde producten en geleverde prestaties van de verschillende medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Medewerkers zijn vakbekwaam en netjes in de omgang.
Over de medewerkers die op een avond de vloer van ons appartement hebben geëgaliseerd en de medewerkers die op een avond de vloer hebben gelegd zijn wij zeer tevreden. Goed en snel en correct, gewoon goed. Dankjewel.
Uitstekend!
Wij hebben gordijnen besteld bij TMC. We hebben goed advies gekregen en ook de levering van de gordijnen is zonder problemen verlopen. Zeer tevreden!