Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bece plisse
rolgordijnen bece

Bece binnenzonwering

Maak jezelf en je huis blij met nieuwe raamdecoratie van Bece. De collecties raamdecoratie zijn geïnspireerd op de nieuwste trends in mode, interieur en lifestyle. Iedere collectie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt de raamdecoratie van Bece een eyecatcher voor jouw huis.

Bij Bece maken ze al meer dan 45 jaar raamdecoratie met passie en precies op maat. Elk product wordt met de hand gemaakt, volledig naar jouw wens. Ervaar zelf wat Bece voor jouw interieur kan doen. Kom langs in één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Wil je er zeker van zijn dat er een adviseur voor je ter beschikking staat? Maak dan een afspraak.

Beleef Bece

Ontdek het brede aanbod in één van onze woonwinkels. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om de juiste binnenzonwering te adviseren die past bij jouw woonsituatie.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Bece

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Na diverse adviesgesprekken en ingetekende interieurs hebben wij een PVC-vloer in visgraatmotief gekozen. Ook de trap moest gelijk gedaan worden. Omdat het een grote benedenverdieping betreft (117 m2) was hier veel werk aan. Door een miscommunicatie was pas laat duidelijk wanneer het gelegd zou worden. De trap is overdag gedaan. De vloer is met 8 man in 5 uur tijd compleet gelegd met plinten tegen de muur en zelfs een paar deuren ingekort. Niets dan lof voor het hele team van TMC (en ingehuurde vakmensen)!!
Goed advies gehad en het is fijn zoeken en overleggen. Mooi op tijd opgehaald, afspraak maken gaat altijd goed. Goed resultaat en prima afwikkeling.
Het was 1 uur werk à €65 per uur, maar ik kreeg een rekening van €135. Ik heb daarover uitleg gevraagd, maar zij vonden de rekening oké. Ik niet.
goed geholpen bij de keuze