Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bece plisse
Bece rolgordijnen

Bece binnenzonwering

Maak jezelf en je huis blij met nieuwe raamdecoratie van Bece. De collecties raamdecoratie zijn geïnspireerd op de nieuwste trends in mode, interieur en lifestyle. Iedere collectie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt de raamdecoratie van Bece een eyecatcher voor jouw huis.

Bij Bece maken ze al meer dan 45 jaar raamdecoratie met passie en precies op maat. Elk product wordt met de hand gemaakt, volledig naar jouw wens. Ervaar zelf wat Bece voor jouw interieur kan doen. Kom langs in één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Wil je er zeker van zijn dat er een adviseur voor je ter beschikking staat? Maak dan een afspraak.

Beleef Bece

Ontdek het brede aanbod in één van onze woonwinkels. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om de juiste binnenzonwering te adviseren die past bij jouw woonsituatie.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Bece

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Voldoet volledig aan verwachtingen
In goes goed geholpen
Bij verkoop moest worden bijbetaald voor afvoer van matras , waarmee we niet hebben ingestemd . Gelukkig hebben bezorgers de oude matras kosteloos afgevoerd. Voor totaal bedrag van factuur hadden we ook niet anders verwacht en waarderen we alsnog deze extra service door de “ mensen op de vloer “
Gordijnstalen aan huis gekregen, vakkundig opgemeten en we zijn heel blij met het resultaat in de woonkamer.