Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Ploeg stoffen

Hoogwaardige kwaliteit

De Ploeg

De Ploeg is een internationaal topmerk dat kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen produceert. Deze stoffen worden op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn daarbij compleet op elkaar afgestemd. Daarbij resulteert de traditie van het merk in een geheel eigen, innovatieve visie op wonen. Aan de ene kant door modern interieur te vullen met prachtige accenten door middel van materiaal, kleur en ontwerp. Aan de andere kant door de fysische eigenschappen te combineren met functionele creativiteit. De Ploeg staat dan ook voor toepasbaarheid en kwaliteit, maar ook de service staat bij hen centraal.

De Ploeg toen & nu

De Ploeg is sinds de jaren ’50 nationaal bekend als weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen. Het bedrijf werd begin jaren ’60 een van de belangrijkste vormgevers van het begrip ‘Goed Wonen’. Van daar uit is een samenwerking ontstaan met architecten, gordijnspecialisten en diverse meubelmerken zoals Gelderland, Leolux, Vitra, Cor, Artifort, Gispen en Pastoe.

De Ploeg ontwerpers denken en werken naar de oorspronkelijke uitgangspunten. In de geest van de zoektocht naar het moderne wonen, ontwerpen ze stoffen. Ze spelen innovatief in op de behoefte aan geborgenheid, vernieuwing en comfort. Het ontwerpen van stoffen voor mensen, waarin functionaliteit, innovatie, fysieke eigenschappen en textiel als zelfexpressie centraal staan; dat is de basis voor De Ploeg.

Gordijn- en meubelstoffen van Ploeg bij TMC
Donkere meubelstof Kobe
Gordijnstof Kobe
Adviseur binnenzonwering Goes

Vrijblijvend interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welke stof of welk soort binnenzonwering je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend interieuradvies!

Ontdek De Ploeg bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7011 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Het is een mooie overzichtelijke winkel, met veel mooie meubelen van goede kwaliteit. Prettige ontvangst met vriendelijk personeel.
Wij hebben al meerdere malen een bestelling gedaan bij TMC en blijven erg tevreden over de service en kwaliteit die zij leveren.
Denken mee. Hulpvaardig. Klantvriendelijk.
Zie boven en ook nog dat het werk dat geleverd is er naar onze tevredenheid uitziet.