Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis

Hoogwaardige kwaliteit

De Ploeg

De Ploeg is een internationaal topmerk dat kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen produceert. Deze stoffen worden op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn daarbij compleet op elkaar afgestemd. Daarbij resulteert de traditie van het merk in een geheel eigen, innovatieve visie op wonen. Aan de ene kant door modern interieur te vullen met prachtige accenten door middel van materiaal, kleur en ontwerp. Aan de andere kant door de fysische eigenschappen te combineren met functionele creativiteit. De Ploeg staat dan ook voor toepasbaarheid en kwaliteit, maar ook de service staat bij hen centraal.

De Ploeg toen & nu

De Ploeg is sinds de jaren ’50 nationaal bekend als weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen. Het bedrijf werd begin jaren ’60 een van de belangrijkste vormgevers van het begrip ‘Goed Wonen’. Van daar uit is een samenwerking ontstaan met architecten, gordijnspecialisten en diverse meubelmerken zoals Gelderland, Leolux, Vitra, Cor, Artifort, Gispen en Pastoe.

De Ploeg ontwerpers denken en werken naar de oorspronkelijke uitgangspunten. In de geest van de zoektocht naar het moderne wonen, ontwerpen ze stoffen. Ze spelen innovatief in op de behoefte aan geborgenheid, vernieuwing en comfort. Het ontwerpen van stoffen voor mensen, waarin functionaliteit, innovatie, fysieke eigenschappen en textiel als zelfexpressie centraal staan; dat is de basis voor De Ploeg.

Adviseur binnenzonwering Goes

Vrijblijvend interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welke stof of welk soort binnenzonwering je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend interieuradvies!

Ontdek De Ploeg bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De vraag wordt serieus behandelden afgewerkt.
rolgordijnen besteld; die zijn snel geleverd en netjes opgehangen.
Bij verkoop moest worden bijbetaald voor afvoer van matras , waarmee we niet hebben ingestemd . Gelukkig hebben bezorgers de oude matras kosteloos afgevoerd. Voor totaal bedrag van factuur hadden we ook niet anders verwacht en waarderen we alsnog deze extra service door de “ mensen op de vloer “
in de winkel goed geholpen en netjes bezorgt en geplaats en oude bank gelijk meegenomen