Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Hoogwaardige kwaliteit

De Ploeg

De Ploeg is een internationaal topmerk dat kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen produceert. Deze stoffen worden op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn daarbij compleet op elkaar afgestemd. Daarbij resulteert de traditie van het merk in een geheel eigen, innovatieve visie op wonen. Aan de ene kant door modern interieur te vullen met prachtige accenten door middel van materiaal, kleur en ontwerp. Aan de andere kant door de fysische eigenschappen te combineren met functionele creativiteit. De Ploeg staat dan ook voor toepasbaarheid en kwaliteit, maar ook de service staat bij hen centraal.

De Ploeg toen & nu

De Ploeg is sinds de jaren ’50 nationaal bekend als weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen. Het bedrijf werd begin jaren ’60 een van de belangrijkste vormgevers van het begrip ‘Goed Wonen’. Van daar uit is een samenwerking ontstaan met architecten, gordijnspecialisten en diverse meubelmerken zoals Gelderland, Leolux, Vitra, Cor, Artifort, Gispen en Pastoe.

De Ploeg ontwerpers denken en werken naar de oorspronkelijke uitgangspunten. In de geest van de zoektocht naar het moderne wonen, ontwerpen ze stoffen. Ze spelen innovatief in op de behoefte aan geborgenheid, vernieuwing en comfort. Het ontwerpen van stoffen voor mensen, waarin functionaliteit, innovatie, fysieke eigenschappen en textiel als zelfexpressie centraal staan; dat is de basis voor De Ploeg.

Adviseur binnenzonwering Goes

Vrijblijvend interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welke stof of welk soort binnenzonwering je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend interieuradvies!

Ontdek De Ploeg bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Er was een probleem met de vloerbedekking, maar dat werd vlot en professioneel opgelost
Afspraken correct nagekomen.
Vraag t aan Niels en je weet genoeg!
Wij hebben de oude stoel van mijn opa bij TMC opnieuw laten bekleden, wij zijn daarbij zeer vakkundig en vriendelijk ondersteund, door een heel enthousiaste medewerker, het resultaat is een prachtige stoel, zeer deskundig gestoffeerd, waar wij weer jaren plezier van zullen hebben en perfect in ons interieur past. Het was een zeer positieve ervaring!