Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Jaloezieën Op Maat Gemaakt
Zwarte Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën, de ideale binnenzonwering

Horizontale Jaloezieën zijn ideaal als binnenzonwering aangezien je zelf de gewenste lichtinval en doorkijk kunt bepalen. Naast dat Horizontale Jaloezieën functioneel zijn, is het ook een echte sfeermaker voor in het interieur.

Onze Jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn er in talloze kleuren, materialen en type bedieningen. In onze woonwinkel in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen staan onze adviseurs voor je klaar om een advies op maat te geven.

Raak geïnspireerd

Kom langs bij onze deskundige adviseurs in één van onze woonwinkels. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur. Door eerlijk en persoonlijk advies vinden we altijd de juiste binnenzonwering die past bij jouw woonwensen.

Voor- en nadelen

  • Horizontale Jaloezieën werken isolerend
  • Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ook geschikt voor inspannen bij kunststof kozijnen
  • Lastig stofvrij te houden
  • Maatwerk vraagt levertijd
Gele Jaloezieën In Slaapkamer

Perfecte pasvorm

Horizontale Jaloezieën op maat

Bij Horizontale Jaloezieën op maat weet je zeker dat je de perfecte pasvorm in huis hebt. De opties waaruit je kunt kiezen zijn eindeloos, hiermee kun je de Jaloezieën dus volledig afstemmen op jouw interieur. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen uit vele kleuren, dessins, materialen en ophangsystemen. Als je een keuze hebt gemaakt voor jouw nieuwe Jaloezie komen onze vakmannen alles opmeten bij je thuis. Vervolgens worden de Horizontale Jaloezieën op maat gemaakt en gemonteerd door onze monteurs.

Soorten Jaloezieën

Soorten jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn er in verschillende materialen, zo zijn er houten, aluminium en kunststof Jaloezieën. Houten Jaloezieën zijn gemaakt van echt hout en hiermee heb je unieke raamdecoratie in huis. De aluminium Jaloezieën zijn tijdloos en erg praktisch, doordat ze vochtbestendig en licht in gewicht zijn. Ook de kunststof Jaloezieën zijn een perfecte optie voor vochtige ruimtes, dankzij de vochtbestendigheid. Daarnaast zijn er ook Verticale Jaloezieën.
Voor de bediening kun je kiezen uit handmatige of elektrische bediening. Met de elektrische bediening kun je de Jaloezieën gemakkelijk via een afstandsbediening of een app bedienen.

Jaloezie op maat
Afwerkingsmogelijkheden jaloezie

Jaloezieën advies op maat

Wil je meer weten over welke Jaloezieën het beste bij jouw woonsituatie passen? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je hier adviseren. Onze woonwinkels zijn te vinden in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Hier kun je terecht voor een advies op maat en kunnen we de verschillende Jaloezieën laten zien.

Ideale Binnenzonwering
Adviseur Jaloezieën

Gerjanne

Bij Jaloezieën zijn er eindeloos veel opties

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Luisteren goed naar je wensen. Ik ben heel precies maar het is echt keurig gelegd! Totaal niks op aan te merken. Ben zeer tevreden.
Alles is perfect georganiseerd, goed meegedacht, ingemeten en geïnstalleerd. Misschien is het wat prijzig, maar de service en kwaliteit compenseren dit ruimschoots. Voor ons geen andere winkel.
Prettige deskundige aandacht bij de koop van gordijnen. Bij het uitrekkingen m.b.t de hoeveelheid stof werd een flinke fout gemaakt, die pas later aan het licht kwam. De wijze van excuus aanbieden was echter prima dus no hard feelings.
Hoebank besteld. Bestelling was niet compleet, maar missend onderdeel is besteld. Hoop dat het niet te lang duurt. PVC Vloer moest ook nog gelegd worden, planning houd rekening met levering bank en leggen vloer. Top.