Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
De toekomst banken
De toekomst fauteuil

De Toekomst Meubelen

Meubelfabriek De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek De Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen en voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijft De Toekomst Meubelen toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Beleef meubelen van De Toekomst

In onze woonwinkels vind je een uitgebreid assortiment meubelen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om persoonlijk advies te geven over welk meubel past bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je adviseren.

Kom naar TMC WoonWenz voor jouw nieuwe meubel van De Toekomst

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Nadat onze parket vloer met white was behandeld gaf dit niet het gewenste resultaat. Na telefoontje kwam er gelijk iemand van TMC kijken en erkende dat het niet goed was waarop gelijk actie werd ondernomen en vloer in primer werd gezet en hierna keurig werd voorzien van mooie white was laag grote pluim en nogmaals dank. Fam Kort Binnenhof 14 Kloetinge.
helemaal goed
We zijn heel goed geholpen door Machteld ,want om te kiezen is nog best lastig uit alle mogelijke raambekleding. Ook de monteur was erg bekwaam en gaf nog verbeter tips op het moment van ophangen. zeer tevreden al bij al.
Keurig op tijd. Vriendelijk en beleefd. Uitgevoerd zoals afgesproken. We zijn erg tevreden.