Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
De toekomst blauwe banken
De toekomst fauteuil

De Toekomst Meubelen

Meubelfabriek De Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek De Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen en voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijft De Toekomst Meubelen toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet.

Beleef meubelen van De Toekomst

In onze woonwinkels vind je een uitgebreid assortiment meubelen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om persoonlijk advies te geven over welk meubel past bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je adviseren.

Kom naar TMC WoonWenz voor jouw nieuwe meubel van De Toekomst

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
zie boven
Door het grote assortiment en goede advisering een prachtig stel banken gevonden, welke volgens afspraak mooi op tijd zijn geleverd.
Marieke heeft mij geholpen bij het uitkiezen van de bank, ze was geduldig en kon goeie tips geven. Telefonisch ook altijd behulpzaam. Alles was goed geregeld, van bestellen tot aan levering van de bank en uitlenen van een leenbank.
Netjes geholpen door vakkundige medewerker