Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
NL label vloer
NL Label vloerkleed

NL Label, hét huismerk van TMC Wonen

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van TMC Wonen. Het merk bestaat uit een uitgebreid assortiment met sfeervolle producten voor zowel vloer als raam. Het aanbod van vloeren bestaat uit: PVC, Laminaat, Tapijt en Vinyl. TMC Wonen is dé interieurspecialist in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en werkt samen met A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door deze samenwerking en onze ruime kennis hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren te kiezen die wij graag onder het eigen label willen brengen: NL Label. Het assortiment wordt door de stylistes van de Binnenhuisadviseurs geselecteerd op basis van structuur: dessin, eigenschappen en kwaliteit. Uiteraard houden we daarbij een goede prijs- kwaliteitsverhouding in het oog. In onze showroom kun je alle stalen bekijken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van ons huismerk NL Label. Vind je het lastig om een vloer te vinden die bij jou past? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor persoonlijk en deskundig interieuradvies.

Ontdek NL Label

Wil je het uitgebreide assortiment van NL Label ontdekken? Kom dan langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over NL Label

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Om te komen tot een keuze voor woninginrichting moeten verschillende stadia worden doorlopen. Oriëntatie- keuze - bestelling - uitvoering - afwikkeling. Over het algemeen: goede ervaring, maar let ook op correcte uitvoering qua planning en tijd.
We zijn uitstekend geholpen, met deskundig advies waarvoor ruim de tijd werd genomen. Tot nu toe niets op aan te merken. Een minpuntje is de wat achteloze wijze waarop met Corona werd omgegaan. Door contact met de opmeter van de gordijnen etc., die besmet bleek te zijn met Corona, moesten we - gewaarschuwd door de Corona app - 10 dagen in quarantaine. TMC heeft ons hierover niet zelf ingelicht, wij kwamen er zelf achter.
Deskundig personeel, vriendelijk, meedenken.
Een bericht met een link om een afspraak te maken, werkte niet. Gelukkig wel snel reactie met nieuwe link die wel werkte. Vreemd om nu een automatisch bericht over ervaring te ontvangen over zoiets.. Vorige mail heb ik niet ingevuld, maar levering van de gordijnen heeft erg lang geduurd. Nadat ik informeerde werd er de dag erna contact opgenomen dat ze klaar waren... ze zijn keurig opgehangen.