Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
NL label vloer
NL Label vloerkleed

NL Label, hét huismerk van TMC Wonen

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van TMC Wonen. Het merk bestaat uit een uitgebreid assortiment met sfeervolle producten voor zowel vloer als raam. Het aanbod van vloeren bestaat uit: PVC, Laminaat, Tapijt en Vinyl. TMC Wonen is dé interieurspecialist in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en werkt samen met A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door deze samenwerking en onze ruime kennis hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren te kiezen die wij graag onder het eigen label willen brengen: NL Label. Het assortiment wordt door de stylistes van de Binnenhuisadviseurs geselecteerd op basis van structuur: dessin, eigenschappen en kwaliteit. Uiteraard houden we daarbij een goede prijs- kwaliteitsverhouding in het oog. In onze showroom kun je alle stalen bekijken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van ons huismerk NL Label. Vind je het lastig om een vloer te vinden die bij jou past? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor persoonlijk en deskundig interieuradvies.

Ontdek NL Label

Wil je het uitgebreide assortiment van NL Label ontdekken? Kom dan langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over NL Label

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Keurige en correcte service met goede kwaliteit
Zeer positief. Zeer klantvriendelijk. Ook erg geduldig dat is de ervar Die wij hebben gedurende meer als 20 jaar bij TMC Goes
Van het interieur ontwerp tot het plaatsen van de vloer. Alles is keurig geregeld en de adviezen zijn oprecht en goed.
We zijn goed en vriendelijk geholpen door Martine. Ook de mensen die kwamen meten waren vriendelijk en behulpzaam. Wat we wel misten was van te voren een tijdstip krijgen hoe laat ze komen.