Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
NL label vloer
NL Label vloerkleed

NL Label, hét huismerk van TMC Wonen

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van TMC Wonen. Het merk bestaat uit een uitgebreid assortiment met sfeervolle producten voor zowel vloer als raam. Het aanbod van vloeren bestaat uit: PVC, Laminaat, Tapijt en Vinyl. TMC Wonen is dé interieurspecialist in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en werkt samen met A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door deze samenwerking en onze ruime kennis hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren te kiezen die wij graag onder het eigen label willen brengen: NL Label. Het assortiment wordt door de stylistes van de Binnenhuisadviseurs geselecteerd op basis van structuur: dessin, eigenschappen en kwaliteit. Uiteraard houden we daarbij een goede prijs- kwaliteitsverhouding in het oog. In onze showroom kun je alle stalen bekijken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van ons huismerk NL Label. Vind je het lastig om een vloer te vinden die bij jou past? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor persoonlijk en deskundig interieuradvies.

Ontdek NL Label

Wil je het uitgebreide assortiment van NL Label ontdekken? Kom dan langs in één van onze winkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen en laat je adviseren door deskundige adviseurs.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over NL Label

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik moet alleen mijn kast nog steeds geleverd krijgen maar heb nog niks gehoord wanneer dat gaat gebeuren . Maar heb vertrouwen dat dat goed gaat komen maar ik wil nu wel graag geïnformeerd worden wanneer dat is.
Ik ben al vele jaren klant bij TMC naar volle tevredenheid echter deze behang bestelling verliep teleurstellend. Op 15 april uitgekozen en besteld. Er moest echter nog iets met de schilder besproken worden door TMC. Begin juni gebeld om te vragen of het binnen was en toen was de reactie dat ze de schilder nog steeds niet te pakken hadden gekregen. Erg vreemd. Ze bellen regelmatig met elkaar en ook ik had de schilder tussendoor gesproken. Behang is toen bijna 2 maanden later besteld en was niet op tijd binnen toen de schilder bij mij kwam werken. Hij moest hiervoor speciaal nog een keer terugkomen. Denk dat ze het gewoon vergeten waren.
In het begin wat strubbelingetjes maar na een goed gesprek waren deze opgelost. Ben zeer tevreden met de producten en de kwaliteit. Ook zeer tevreden over de medewerkers die geweest zijn.
Uitstekend goed