Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Avek Boxspring

Avek

Avek is opgericht in 1927 in het Friese Surhuisterveen en is geboren vanuit het idee om bedden op maat te gaan maken. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een modern en toonaangevend merk in de Nederlandse slaapmarkt.

 

Avek Boxspring 1927 Block Ecru

Kwaliteit & Duurzaamheid

Duurzaamheid en innovatie

Binnen Avek is continuïteit één van de belangrijkste doelstellingen. Nu en in de toekomst wil Avek op een duurzame en verantwoorde wijze bedden produceren. Met haar rijke en lange historie draagt Avek een verantwoordelijkheid naar onze planeet, naar haar medewerkers en haar klanten. Dit komt dan ook naar voren in hen productieproces. In de beddenfabriek van Avek gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Met die uitmuntende combinatie onderscheidt Avek zich van haar concurrenten.

Avek Boxsprings en Matrassen

Het ruime assortiment bestaat uit boxsprings, matrassen, dwarsgespannen spiraal bedbodems en ruimtebesparende bedden. Met een Avek slaapsysteem haal je kwaliteit en duurzaamheid in huis dat leidt tot een goede en gezonde nachtrust.

Daarom kies je voor Avek:

  • Je eigen bed op maat: Je slaapt toch het lekkerst in je eigen bed?
  • Kwaliteit uit Nederland: Daar kun je volledig op vertrouwen.
  • Hoogwaardige kwaliteiten: Alleen het beste is voor ons goed genoeg.
  • Persoonlijk advies: Jouw nachtrust is onze missie.
SPIRAALBODEM INTEGRA van Avek bij TMC
Spiraalbodems
AVEK SLIMBED TWIN
Ruimtebesparende bedden
MATRAS PRATA
Matrassen
Stijlvol slapen, fris en uitgerust opstaan!
Avek boxspring blauw
Boxsprings

Kom langs bij de Beddenspecialist in Goes en laat je inspireren!

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Nette en vriendelijke manier geholpen. Alles netjes uitgepakt en neergezet. Super service!
We zijn erg tevreden over TMC. Zowel over het bestel- en betaalproces als over het communiceren via de mail nav vragen en de levering; alles heel goed verlopen. De planning van bezorgen en de wijze van bezorgen; echt perfect gegaan. Bedankt !
op tijd en netjes op de plaats gezet.
1) Enkele jaren geleden gordijnen gekocht die niet tegen zonlicht kunnen, niet goed voorgelicht. 2) Nieuwe gordijnen uitgezocht en korting gekregen. 3) Begin mei: gordijnen over +/- 6 wkn klaar 4) Begin augustus; na telefonisch navraag bleken de gordijnen na enig zoeken toch klaar. 5) Korting voor late levering gekregen, gordijnen gemonteerd (ze waren een beetje te lang)