Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bonaparte vloerbedekking

Bonaparte Tapijt

Bonaparte is een sterk merk dat net als Parade en Desso carpets deel uitmaakt van de grote Europese producent: Desso Consumer Carpets. Dit is de enige Europese ontwerper/producent van tapijt in het topsegment. Kies voor een tapijt van Bonaparte wanneer je wil bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Op zoek naar hedendaagse en duurzame tapijtvormen? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres voor tapijt van Bonaparte.

Bonaparte Chinchilla tapijt

Waarom Bonaparte?

Duurzaamheid

De tapijten van Bonaparte zijn gebaseerd op het ‘Cradle to Cradle’ concept en er wordt binnen dit bedrijf alleen gewerkt volgens dit ‘groene’ principe. Producten worden enkel van natuurlijk materiaal geproduceerd en zijn tevens recyclebaar. Er worden enkel duurzame energie- en waterbronnen gebruikt en sociale verantwoordelijkheid ten opzichte van werknemers staat tevens hoog in het vaandel.┬á Bij Bonaparte is het van essentieel belang dat vloerbedekking een positieve invloed heeft op zowel de klant als het milieu, wat bijdraagt aan ons welzijn en onze gezondheid.

Bonaparte tarkett
Tapijten van Bonaparte zijn stuk voor stuk gebaseerd op het Cradle to Cradle concept

Kom langs bij TMC Wonen en ontdek de hele Bonaparte collectie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Een fijn openings-/kennismakingsgesprek op onze lokatie gehad. Een heel betrokken verkoper die ons goed geadviseerd heeft. Daarna op locatie Goes, een hartelijke ontvangst gekregen. Daarna werd ons alle tijd gegund om tot de juiste keuze te komen. Een heel slimme manier om tot verkoop over te gaan( dit is niet als vervelend ervaren.) Daarna de gekochte materialen op een duidelijk van te voren tijdstip afgeleverd. Kortom: een zeer tevreden klant.
Goed
Winkel zelf is top! De bezorging was helaas niet geweldig. De eerste via de mail gemaakte afspraak was niet in de planning van de chauffeur gekomen en dus zat mijn moeder een hele dag voor niets te wachten. Bij de tweede afspraak een week later zouden ze er tussen 11:00 en 13:00 zijn. Om 13:00 maar weer gaan bellen. Chauffeur zat nog bij vorige klant, dit liep uit. Dat kan gebeuren, maar bel dan gewoon even! Kleine moeite en scheelt heel veel ergernis!!
We zijn in de winkel(s) in Goes zeer fijn geholpen, de winkel is ruim opgezet, heel netjes en je krijgt ruim de tijd om zelf rond te kijken en vragen te stellen. Daarna hebben wij via internet de gewenste eetkamerstoelen besteld, waarna we snel een mail kregen met uitleg over de bestelling en levering. Vervolgens werden de stoelen snel geleverd, bij ons gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Een zeer prettige ervaring!