Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bonaparte vloerbedekking

Bonaparte Tapijt

Bonaparte is een sterk merk dat net als Parade en Desso carpets deel uitmaakt van de grote Europese producent: Desso Consumer Carpets. Dit is de enige Europese ontwerper/producent van tapijt in het topsegment. Kies voor een tapijt van Bonaparte wanneer je wil bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Op zoek naar hedendaagse en duurzame tapijtvormen? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres voor tapijt van Bonaparte.

Bonaparte Chinchilla tapijt

Waarom Bonaparte?

Duurzaamheid

De tapijten van Bonaparte zijn gebaseerd op het ‘Cradle to Cradle’ concept en er wordt binnen dit bedrijf alleen gewerkt volgens dit ‘groene’ principe. Producten worden enkel van natuurlijk materiaal geproduceerd en zijn tevens recyclebaar. Er worden enkel duurzame energie- en waterbronnen gebruikt en sociale verantwoordelijkheid ten opzichte van werknemers staat tevens hoog in het vaandel.  Bij Bonaparte is het van essentieel belang dat vloerbedekking een positieve invloed heeft op zowel de klant als het milieu, wat bijdraagt aan ons welzijn en onze gezondheid.

Bonaparte tarkett
Tapijten van Bonaparte zijn stuk voor stuk gebaseerd op het Cradle to Cradle concept

Kom langs bij TMC Wonen en ontdek de hele Bonaparte collectie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zowel het voorbereidende als het uitvoerende werk is goed gedaan. Aanbevolen!
Het duurde lang voordat de stoelen arriveerde. Maar dit was van te voren gecommuniceerd
Fotobehang en laminaatvloer in de slaapkamer keurig aangebracht en gelegd. Netjes afgewerkt.
We zijn aangenaam verrast door de duidelijke uitleg en de adviezen en mogelijkheden voor de inrichting van onze woonkamer en raambekleding. We zien het een en ander met vertrouwen tegemoet Met vr.grt. Fam.A.Visser