Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bonaparte vloerbedekking

Bonaparte Tapijt

Bonaparte is een sterk merk dat net als Parade en Desso carpets deel uitmaakt van de grote Europese producent: Desso Consumer Carpets. Dit is de enige Europese ontwerper/producent van tapijt in het topsegment. Kies voor een tapijt van Bonaparte wanneer je wil bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Op zoek naar hedendaagse en duurzame tapijtvormen? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres voor tapijt van Bonaparte.

Bonaparte Chinchilla tapijt

Waarom Bonaparte?

Duurzaamheid

De tapijten van Bonaparte zijn gebaseerd op het ‘Cradle to Cradle’ concept en er wordt binnen dit bedrijf alleen gewerkt volgens dit ‘groene’ principe. Producten worden enkel van natuurlijk materiaal geproduceerd en zijn tevens recyclebaar. Er worden enkel duurzame energie- en waterbronnen gebruikt en sociale verantwoordelijkheid ten opzichte van werknemers staat tevens hoog in het vaandel.  Bij Bonaparte is het van essentieel belang dat vloerbedekking een positieve invloed heeft op zowel de klant als het milieu, wat bijdraagt aan ons welzijn en onze gezondheid.

Bonaparte tarkett
Tapijten van Bonaparte zijn stuk voor stuk gebaseerd op het Cradle to Cradle concept

Kom langs bij TMC Wonen en ontdek de hele Bonaparte collectie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
goede voorlichting omtrnt stof en onderhoud van de bank.
Goed geholpen met het vernieuwen van de kamer.
Jammer vond ik dat na 2 weken al service nodig was en dat dat dan direct doorgestuurd werd naar i proteqt service. Ik vind dat best onpersoonlijk. Vervolgens moet je dan online formulieren invullen en nu na ruim 4 weken zijn ze nog steeds niet geweest. Er staat wel een afspraak gepland.
Ik ben goed en vakkundig geholpen in de winkel. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, het was fijn dat er de mogelijkheid was om verschillende kussens te testen en het thuis uittesten is ook heel fijn. Ik ben helmaal tevreden met mijn aankoop :)