Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bonaparte vloerbedekking

Bonaparte Tapijt

Bonaparte is een sterk merk dat net als Parade en Desso carpets deel uitmaakt van de grote Europese producent: Desso Consumer Carpets. Dit is de enige Europese ontwerper/producent van tapijt in het topsegment. Kies voor een tapijt van Bonaparte wanneer je wil bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Op zoek naar hedendaagse en duurzame tapijtvormen? Dan ben je bij TMC Wonen aan het juiste adres voor tapijt van Bonaparte.

Bonaparte Chinchilla tapijt

Waarom Bonaparte?

Duurzaamheid

De tapijten van Bonaparte zijn gebaseerd op het ‘Cradle to Cradle’ concept en er wordt binnen dit bedrijf alleen gewerkt volgens dit ‘groene’ principe. Producten worden enkel van natuurlijk materiaal geproduceerd en zijn tevens recyclebaar. Er worden enkel duurzame energie- en waterbronnen gebruikt en sociale verantwoordelijkheid ten opzichte van werknemers staat tevens hoog in het vaandel.┬á Bij Bonaparte is het van essentieel belang dat vloerbedekking een positieve invloed heeft op zowel de klant als het milieu, wat bijdraagt aan ons welzijn en onze gezondheid.

Bonaparte tarkett
Tapijten van Bonaparte zijn stuk voor stuk gebaseerd op het Cradle to Cradle concept

Kom langs bij TMC Wonen en ontdek de hele Bonaparte collectie

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We hebben bij TMC een 3D ontwerp laten maken. Vervolgens hebben we vloeren, plinten, gordijnen, eetkamerbank + stoelen en een mooi wandmeubel gekocht. We zijn erg blij met hoe alles bij elkaar past.
Prima service. Alleen de leermiddelen voor onderhoud niet geleverd . Maar is netjes in BOZ afgeleverd . Zodat wij het daar op konden halen.
Wij zijn op een fijne manier en met prima adviezen geholpen om tot keuzes te komen voor de volledige renovatie van onze woonkamer. In het vervolgtraject m.b.t. vloer, raambekleding en meubels is op een fijne manier alles geregeld en geleverd. Vriendelijke en professionele medewerkers over de vloer die de verschillende onderdelen voor hun rekening hebben genomen. We zijn zeer blij met het resultaat.
Zo als altijd, goed.