Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Parade tapijt
Blauw tapijt

Ontdek meer over Parade

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Parade tapijt voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Parade tapijt, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak. Parade is onderdeel van de Tarkett groep en daardoor verwant aan Desso en Bonaparte.

Beleef Parade tapijt

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe Parade tapijt. Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor je klaar om deskundig advies te geven.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Parade

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Uiteraard zijn er altijd kleinigheidjes te noemen, lange levertijd bijv. Maar daar kan TMC ook meestal niets aan doen. Ook de bezorgtermijn kan langer duren dan men wenst. Mijn levering is tenslotte erg belangrijk maar ook bij TMC is het erg druk en heeft men vakantie en werken gewoon mensen. (gelukkig maar) Daarom ook een 9 want niemand is perfect. Maar alle begrip voor omstandigheden. Wij zijn blij en tevreden met jullie! Tot ziens.
Op de lampenafdeling een zeer gedreven verkoper met passie voor zijn vak.
Wij zijn zeer tevreden met de pvc vloer.
Vriendelijk