Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Parade tapijt
Blauw tapijt

Ontdek meer over Parade

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Parade tapijt voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Parade tapijt, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak. Parade is onderdeel van de Tarkett groep en daardoor verwant aan Desso en Bonaparte.

Beleef Parade tapijt

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe Parade tapijt. Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor je klaar om deskundig advies te geven.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Parade

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Kleurige hordeur. Precies wat wij voor ogen hadden.
Blij dat wij de keuze gemaakt hebben om naar TMC te rijden. We hebben nu een juiste combi voor ons hele huis.
Ik ben naar TMC gekomen om tevreden herinneringen aan tijden waarin jullie mijn huis in Nederland en Spanje hebben ingericht. Vol mooie herinneringen terug naar "mijn Zeeuwe TMC"! Mijn laatste ervaring is wisselend; Verkoop van gordijnen door uw verkoper aan huis geef ik 'n 9. Bevestiging en afhandeling in administratie geef ik 'n 5 Tussendoor afhandeling van mijn klacht over onduidelijkheid enz. 'n 5 Bezorging en het aanbrengen (service) geef ik 'n 8. Situatie nu: rechterkant (stopper?) is eraf. dus niet goed bevestigd. Graag komen herstellen. met groet, Ton Linssen
Men wachtte rustig om mij rond te laten kijken en toen ik hulp vroeg werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ook de betaling etc. verliep vlot en vriendelijk.