Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Parade tapijt
Blauw tapijt

Ontdek meer over Parade

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor Parade tapijt voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Parade tapijt, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe vloerbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak. Parade is onderdeel van de Tarkett groep en daardoor verwant aan Desso en Bonaparte.

Beleef Parade tapijt

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe Parade tapijt. Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor je klaar om deskundig advies te geven.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Parade

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Monteurs weten van wanten ,het hele huis 13 ramen met 3 man in ongeveer anderhalf uur kant en klaar.
Keurig nette winkel medewerkers die goed op de hoogte zijn van de producten die TMC verkopen en weet van hebben en naar gevoel van de klant mee te denken . En de montage van de monteur geweldig!!!!
Mooie winkel in Kruiningen. Verstand van zaken. Goede voorlichting. Fijne benadering. Ook in Goes geweest. Iets drukker.
Ik heb een half jaar op mijn meubels moeten wachten,zonder dat er contact met me werd opgenomen.