Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Moderne Woonkamer Met Een Afrikaanse Touch

Moderne woonstijl met een Afrikaanse touch

Dit specifieke interieur is ontwikkeld op basis van de klantvraag om meubels uit hun vorige woning een nieuw leven te geven in een woning met een andere indeling en lichtinval. Met als doel een gevoel van eenheid te creëren, hebben we bestaande meubels geïntegreerd als basis en zorgvuldig nieuwe meubels geselecteerd die perfect aansloten. Het resultaat is een prachtig modern interieur met een warme Afrikaanse touch, waarbij oude en nieuwe elementen samenkomen. Door het combineren van texturen, materialen en kleuren hebben we een eigentijdse en uitnodigende sfeer gecreëerd. Het hergebruiken van meubels voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar ook een uniek verhaal aan het interieur. Het eindresultaat weerspiegelt de persoonlijkheid en stijl van de bewoners.

Een binnenkijker van een moderne woonstijl met een Afrikaanse touch

Het Samenspel van Strakke Lijnen en Organische Vormen

Deze inspirerende video laat de moderne woonstijl tot leven komen door de keuze van meubels. Luxe relaxfauteuils en een strakke bank met scherpe lijnen vormen de kern van het interieur, terwijl organische en speelse vormen subtiel worden geïntroduceerd door middel van bijzettafeltjes en twee karpetten die een levendig accent leggen op de pvc-vloer. Het samenspel van deze elementen creëert een eigentijdse en harmonieuze sfeer in de ruimte.

Strakke lijnen en gladde materialen zorgen voor een moderne, design uitstraling
Arte Behang Collectie Selva Musa
Selva Musa collectie van Arte

Arte behang

Het behang waar we voor hebben gekozen is van het merk Arte. De collectie Selva Musa in de kleur Gold Leaf voegt een prachtige Afrikaanse touch toe aan je woonstijl. Met zijn glinsterende gouden blad brengt dit product een warme en exotische sfeer in elke ruimte. Het is als een stukje Afrikaanse kunst dat je interieur tot leven brengt. De collectie Musa is geïnspireerd op de rijke culturele tradities van Afrika. Het is met vakmanschap vervaardigd, waarbij elk detail zorgvuldig is uitgewerkt. Het straalt de essentie van Afrikaanse esthetiek uit, met zijn levendige kleuren en geometrische patronen. Of je nu kiest voor een moderne inrichting of een meer traditionele stijl, dit behang van Arte past perfect bij elke woonstijl. Het is een ode aan de pracht en diversiteit van Afrika, en het nodigt je uit om te genieten van de warmte en schoonheid die dit continent te bieden heeft.