Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Moderne Design Uitstraling

Moderne, design uitstraling

Dit prachtige moderne interieur is tot stand gekomen vanuit een schilderij en de kleuren en lijnen uit de tuin. De familie van den Tol had de wens om in een moderne stijl hun woning opnieuw in te richten, maar dan wel met de speciale wens om de kleuren af te stemmen op hun lievelingsschilderij. De strakke lijnen, en gladde materialen zorgen voor een moderne design uitstraling. In combinatie met primaire kleuren uit het schilderij en het laten terugkomen van de blauwe pergola die ook in de tuin staat vormen de keuken, woonkamer en tuin optisch één geheel.

Strakke Lijnen Uit De Tuin
Pergola

Strakke lijnen uit de tuin

De pergola uit de tuin is terug te zien in de overgang van de keuken, hier zijn namelijk de lijnen en de kleur terug te zien. Op deze manier wordt buiten en binnen samen één geheel. Om het interieur een zachtere uitstraling te geven is er gebruik gemaakt van ronde vormen, zoals het karpet. Het is een vrij simpel karpet op het gebied van kleur, hierdoor valt deze niet erg op en zachtheid in de ruimte brengt.

Marmoleum Vloer

Een duurzame vloer

Marmoleum vloer

Voor de vloer is er gekozen voor marmoleum, hierin is de plaat van onder de openhaard verzinkt. Een behoefte van de bewoners is een duurzame vloer, een erg duurzame vloer is marmoleum die ook nog eens geheel recyclebaar is. De vloer heeft een strakke uitstraling en lijkt bijna op een gietvloer waardoor er een strakke basis is en de kleuren beter uitkomen.