Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Rijksmonument
Wandkastje

Carla vertelt

“Het appartement was helemaal leeg en kaal. We moesten alles zelf beslissen: waar komen de wanden en de deuren, waar komt de elektriciteit?” Het stel schakelde ons in aan het begin van het proces. Zo konden we bij alle keuzes goed met ze meedenken. Samen bepaalden we de woonstijl New Classic. Een combinatie van de woonwensen van de bewoners en passend bij het bijzondere pand.

Woonkamer rijksmonument Goes binnenkijker

Klassieke elementen

De karakteristieke elementen aan de buitenzijden hebben we laten terugkeren in het interieur. Sommige elementen waren al aanwezig, andere zijn op een nieuwe, maar klassieke manier toegepast. Zo zie je de lambrisering op de muren en zijn er sierlijsten aangebracht op het plafond. Samen met de kamerhoge gordijnen accentueren deze de hoogte van de ruimte en halen ze de klassieke kenmerken van het pand terug. Ook is er gekozen voor moderne elementen. De banken hebben een moderne afwerking in de poten en het lijnenspel.

Veel Ramen Woonkamer
Kamerhoge Gordijnen

Een lichte ruimte

De vele ramen zijn een belangrijk element van het pand. Ze zorgen voor een lichte ruimte, maar kunnen nadelig zijn als de zon erop staat. De warmtewerende rolgordijnen aan de binnenkant van de woning houden de warmte buiten. Tegelijkertijd blijft de buitenzijde van het pand intact.

Visgraat Vloer Overgang Woonkamer En Keuken

Klassiek maar modern

De vloer heeft een klassieke stijl, in een modern jasje. De PVC is gelegd in een visgraatmotief. De houtlook met veel noesten zorgt voor meer leven in de ruimte. In de overgang van de woonkamer naar de keuken zijn de planken recht naast elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat een speels effect in de vloer.

Kleurrijke slaapkamer binnenkijker

Carla en Leo

Alle kamers hebben een andere kleur, zo krijgt elke ruimte een eigen identiteit
Wollen Karpet

Een fijne akoestiek

Door het hoge plafond oogt de woning heel ruimtelijk, maar hierdoor galmt het ook snel. Het grote, wollen karpet dat gecentreerd in de ruimte ligt, zorgt voor een gezellige woonkamer met een fijne akoestiek.

Carla en Leo over het advies

“We zijn al meer dan 20 jaar klant. Het advies was zoals altijd goed, gezellig en vertrouwd. Het heeft ons echt verrast! De kleur in de woonkamer en keuken hadden we bijvoorbeeld nooit zo uitgezocht en dat vonden we best spannend. We hadden dan ook de afspraak gemaakt: als we het niet mooi vinden, dan komen ze het overdoen. Maar dat is niet nodig geweest! Ook na de realisatie is het contact nog goed. Als er problemen zijn, dan komen ze gewoon thuis kijken. Dat is pas echte service en voor ons erg belangrijk.”