Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Keuken
Lampjes aan de muur

Klant aan het woord

“Door het advies en de hulp van een binnenhuisadviseur was het hele proces een stuk relaxer. Ik zou niet weten hoe ik anders moest beginnen.” vertelt Joke Sinke, moeder van het gezin. “Eén kamer inrichten is nog wel te overzien. Maar dit was zo veel! Ook moesten we dingen uitzoeken toen er nog niets stond. De 3D-tekening was daarom erg fijn. Ze hebben ons echt goed begeleid.” Lachend vult ze aan: “De adviseur was er zo intensief mee bezig geweest, dat hij aan het eind vertelde dat het inmiddels bijna als zijn eigen huis voelde!”.

Zwarte Raambekleding
Gordijnen binnenkijker

Stylist aan het woord

“Voor dit grote gezin, met een grote woning hebben we rekening gehouden met een stukje gemak. De meeste raambekleding is elektrisch bedienbaar en de geplaatste vloer in de zitkamer is onderhoudsarm. De woonkeuken en de zitkamer zijn van elkaar gescheiden door een schuifdeur. Waardoor je twee aparte ruimtes hebt waarin je jezelf kunt terugtrekken. Om eenheid te behouden zie je in beide ruimtes dezelfde elementen. Toch hebben beide kamers een eigen sfeer.
In de zitkamer is gekozen voor behang, meer kleur en een andere vloer. Ook een verschil: in de zitkamer hangen inbetween gordijnen. Hierdoor blijft het licht in de ruimte, behoud je het uitzicht en creëer je tegelijkertijd een stukje geborgenheid.

Huiselijke Ruimte

Joke Sinke

Het is lekker huiselijk, ondanks de vele en grote ruimtes
Leren Wandbekleding binnenkijker
Eigen Plek Kinderen

Stylist aan het woord

“De hotel chique stijl zie je terug in de glimmende stoffen, de luxe wandbekleding van leer en de materialen op de vloer. De zwarte raambekleding in de zwarte kozijnen zorgt voor een chique element met een stoere uitstraling.”

De kinderen hebben een eigen plekje gekregen die geheel past in de stijl van de rest van de woning. Door samen te kijken wat hun woonwensen zijn en deze te combineren met de stijl hotel chique.