Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
De keuken in een nieuwbouw appartement
Nieuwbouw appartement met nieuwe keuken

Stap voor Stap naar Jouw Ideale Thuis

Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning zijn de eerste stappen cruciaal. We adviseren al vanaf het begin over de keuzes voor de badkamer en keuken. Daarna richten we ons op praktische zaken, zoals de optimale posities voor lichtpunten en stopcontacten. Pas daarna duiken we echt in het interieur, zoals de vloerkeuze.

Houten vloer in een woning

De Houten Basis

De vloer vormt het fundament van een interieur en vormt daarom onze eerste focus bij het kiezen van producten. Voor dit specifieke interieur hebben we gekozen voor een houten vloer. Dit type vloer sluit naadloos aan bij de beoogde uitstraling van de klant, die een natuurlijk en chique interieur voor ogen had. Wat interessant is om te weten, is dat een houten vloer uitstekend samengaat met vloerverwarming. Het biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook praktische voordelen zoals het behoud van warmte en comfort

Zitcomfort op maat

Op Maat voor Comfort

De klant wenste een royale eet- en zithoek. In onze ontwerpfase hebben we zorgvuldig de beste posities voor deze ruimtes bepaald aan de hand van tekeningen. Dit leidde tot het op maat laten maken van meubels die naadloos in de ruimte pasten.

De werkkamer vervult twee cruciale functies: werk en opslag. Om deze reden hebben we gekozen voor volledig maatwerk. De ruimte is voorzien van op maat gemaakte kasten die zowel functioneren als opbergruimte en een op maat gemaakte werkplek.

Gordijnen die geheel passen in jouw interieur
Sfeerbepalende verlichting

Zonwering en Lichtplan

Bij de keuze van de zonwering speelden niet alleen functionaliteit, maar ook stijl een belangrijke rol. De rolgordijnen dienen om warmte tegen te houden, maar zijn ook geselecteerd vanwege hun prachtige stof die perfect aansloot bij de woonstijl.

Voor dit interieur hebben we van tevoren een gedetailleerd lichtplan opgesteld. Dit plan bepaalt de sfeer en draagt bij aan het uiteindelijke karakter van het interieur.

Behang als inspiratiebron
Behang als de basis

Wandbekleding als inspiratie

Het behang vormt het kloppend hart van de slaapkamer en heeft als inspiratie gediend voor de volledige inrichting ervan. Door een gekleurde rand rondom het behang te plaatsen, krijgt dit nog meer nadruk. Elke keuze in de slaapkamer is nauwkeurig afgestemd op dit behang. Als verrassend accent is zelfs in het toilet een charmant detail gekozen voor op de muur.