Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Zithoek Op Maat
Stijvolle Zithoek

Een Zithoek op Maat

De klant wilde een rustige, huiselijke sfeer met een strakke look. We speelden met vergelijkbare kleuren, maar gebruikten diverse materialen en texturen voor diepte en levendigheid. De zithoek was een knaller: een aanpasbare modulaire bank voor relaxen of gezelligheid. En die op maat gemaakte kast? Een eyecatcher die niet alleen de ruimte opent, maar ook beide delen van de kamer verbindt.

Warmtewerende Raambekleding
Lichtplan

Raambekleding & Verlichting in Balans

Bij de raambekleding hebben we niet alleen gelet op de esthetiek, maar ook op het comfort. Zo kozen we voor rolgordijnen en duettes die warmtewering bieden. Voor de werkplek in de erker en het interieurlichtplan hebben we ook gedacht aan functionaliteit en de gewenste sfeer, met zorgvuldig geselecteerde lampen.

Comfortabele eetkamer
Gezellig tafelen in stijl

Gezellig Tafelen in Stijl

In de eethoek hebben we hetzelfde kleurenpalet toegepast als in de rest van de ruimte, maar we hebben gespeeld met verschillende materialen op de stoelen om een speels element toe te voegen. Het resultaat is een ruime, comfortabele eethoek waar je heerlijk lang kunt tafelen met vrienden en familie, waar gesprekken eindeloos kunnen duren en waar er ruimte is voor gezellige spelletjesavonden.