Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Luxaflex is de trendsetter!

Luxaflex® is een echte trendsetter in raamdecoratie. Het is de combinatie van de stijlvolle oplossingen en ons deskundige advies dat ook onze klanten fan maakt! Want als belangrijke partner van Luxaflex® kunnen onze opgeleide adviseurs je alles over de collectie vertellen. Kom langs voor persoonlijk advies. We demonstreren je de slimme oplossingen en alle mogelijke kleuren en stoffen. Op onze collectiepagina’s en in het digitale magazine lees je alvast alles over de uitgebreide collectie.

Altijd een passende oplossing voor je raam

Het Luxaflex® assortiment biedt keuze uit vele stoffen, kleuren en stijlen. En alle raamdecoratie wordt op maat voor je gemaakt. FANtastisch als je het ons vraagt. Want zo ben je altijd verzekerd van een passende oplossing, zowel in functionaliteit als stijl. Iedere ruimte en raam vraagt om een andere functie. Daarom zijn er verschillende transparantieniveaus, stoffen en bedieningsopties denkbaar. De collectie biedt je de mogelijkheid om eindeloos te combineren en ieder product, van de populaire Duette® Shades tot de luxe Silhouette® Shades brengen warmte en sfeer in huis. Andere eigenschappen waardoor wij fan zijn, zijn de energiebesparende functies, de slimme bedieningsopties en heel belangrijk: kind veiligheid.

​​​​​​​Kom langs: we demonstreren de zonwering graag

Heb je een vraag of wil je de eigenschappen in het echt ervaren? Kom langs in onze winkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom voor persoonlijk advies. We helpen je in onze speciale Luxaflex® shop, aan de hand van video’s en voelbare voorbeelden. Zo vinden we samen het best passende product voor jouw woonsituatie. Geen vraag is te gek en vrijwel alles is mogelijk, want alle raambekleding wordt altijd bij je thuis ingemeten en op maat gemaakt. Word ook fan en plan een afspraak of kom direct langs in de winkel.