Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Tapijt Op Maat In De Slaapkamer

Lekker zacht & warm

Tapijt voor in jouw slaapkamer

Tapijt in de slaapkamer zorgt voor warmte en comfort aan je voeten. Tapijt is namelijk en heerlijke zachte vloer. De mogelijkheden bij tapijtvloeren zijn uitgebreid. Er is geen vloerbekleding waarbij je zoveel keuze hebt uit kleuren als bij tapijt. Daardoor kan je kiezen wat precies past bij jouw slaapkamer. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van tapijtvloeren. Ondanks dat er tegenwoordig ook veel keuze is uit ander vloerbekledingen, leggen onze vakmensen jaarlijks nog vele tapijtvloeren. Wil je meer weten over tapijt? Kom dan langs in één van onze woonwinkels of maak een afspraak.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels staan adviseurs klaar om jou eerlijk en persoonlijk advies te geven. Door de vele mogelijkheden van tapijtvloeren vinden we altijd een tapijtvloer die past bij jouw woonwensen. Kom langs en laat je adviseren.

Goed om te weten over tapijt

  • Onderhoudsgemak
  • Comfortabel
  • Geluiddempend
  • Stelt minder eisen aan de ondervloer, dus gemakkelijker te verwerken
  • Iets vlekgevoeliger
  • Niet plaatselijk te renoveren
  • Moeilijker zelf te leggen
comfortabele vloer
heerlijk zacht en warm aan de voeten

Kleuren & dessins

Kies dé comfortabele vloerbedekking

Onze adviseurs weten precies welke tapijtvloer er geschikt is voor jouw slaapkamer. Zo hebben we tapijtvloeren die gemaakt zijn van wol en katoen, dit past goed bij de mensen die gaan voor een natuurlijke vloer. Ben je bang dat je tapijt snel vies wordt? Dan adviseren onze adviseurs om te kiezen voor synthetisch tapijt, dit is namelijk goed schoon te maken. Bij tapijt voor de slaapkamer valt de keuze vaak op hoogpolig tapijt. Dit is de meest comfortabele en warme vloerbekleding.

Tapijt Parade Slaapkamer Licht
Desso Pattern Tapijt Slaapkamer

Tapijt op maat voor jouw slaapkamer

Tapijt is verkrijgbaar in vele kleuren en variaties. Hierdoor is er voor iedere slaapkamer een passend tapijt op maat. Tapijt kan ook gebruikt worden i.c.m. vloerverwarming. Tapijt in de slaapkamer is onderhoudsarm. Het wekelijks stofzuigen van de slaapkamer is al voldoende. Alle bekende tapijtmerken vind je in onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen. Kom langs of maak een afspraak.

Merken

Mozaic Tapijt Slaapkamer Geel
Tapijt Adviseur

Marjorie

Ik adviseer graag tapijt, heerlijk spelen met de vele kleuren

Kom naar TMC Wonen voor jouw tapijtvloer voor in de slaapkamer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik ben heel blij met mijn prachtige kleed. Het is echt een bllikvanger in mijnnkamer!
Klant vriendelijk
Goede ervaring net als vorige keer.
Er werd goed meegedacht, geluisterd en goed advies gegeven. Zoals altijd weer erg tevreden.