Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
L'Authentique verf
authentique verf

Wat kies jij?

L'Authentique krijt- & kalkverf

L’Authentique is een A-merk dat hoogwaardige producten levert. Het assortiment is breed, denk aan lakken, gevelverf, betonlook, krijtverf, kalkverf en decoratieve verf. Of je een kozijn of een meubel een nieuwe kleur wilt geven: L’Authentique heeft de verf die jij zoekt! Alle verven van dit merk zijn handgemengd en bestaan uit natuurlijke pigmenten.

Met L’Authentique weet je ook zeker dat je een product in handen hebt die zo ecologische mogelijk is. Dit komt doordat L’Authentique het duurzaam ontwikkelen van de producten tot een speerpunt heeft gemaakt.

Beleef L'Authentique

In onze winkels in Bergen op Zoom en Goes staan deskundige adviseurs voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Zo kom je precies te weten welke verf bij jouw woonsituatie past.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over L'Authentique

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Tijdens het volledig vernieuwen van onze woonkamer zijn we op een fijne en deskundige manier geholpen door de verschillende afdelingen binnen TMC-Goes. Hierbij kregen we goede adviezen en werd er goed geluisterd naar onze wensen.
Bezorging keurig op tijd en heel vriendelijk bezorgers.
keurig geholpen
In onze zoektocht naar nieuwe keukenstoelen zijn we erg prettig geholpen. Niets opdringen, maar gewoon een goed advies !