Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
L'Authentique verf
authentique verf

Wat kies jij?

L'Authentique krijt- & kalkverf

L’Authentique is een A-merk dat hoogwaardige producten levert. Het assortiment is breed, denk aan lakken, gevelverf, betonlook, krijtverf, kalkverf en decoratieve verf. Of je een kozijn of een meubel een nieuwe kleur wilt geven: L’Authentique heeft de verf die jij zoekt! Alle verven van dit merk zijn handgemengd en bestaan uit natuurlijke pigmenten.

Met L’Authentique weet je ook zeker dat je een product in handen hebt die zo ecologische mogelijk is. Dit komt doordat L’Authentique het duurzaam ontwikkelen van de producten tot een speerpunt heeft gemaakt.

Beleef L'Authentique

In onze winkels in Bergen op Zoom en Goes staan deskundige adviseurs voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Zo kom je precies te weten welke verf bij jouw woonsituatie past.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over L'Authentique

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Ik heb bij de aankoop van onze eettafelstoelen goed advies gekregen en de stoelen werren zelfs bij ons thuis afgeleverd omdat we ivm corona niet naar de winkel mochten komen! Prima service dus!
Prettig overleg met medewerkster over onze wensen. Ook nadat we onze wensen aanpasten Gordijnen zijn volgens planning geleverd en opgehangen.
Sneller geleverd en verwacht en keurig gemonteerd!
Wij hadden op 09-11-2020 shutters besteld en het zou ongeveer 3 maanden duren voordat ze geleverd zouden worden. Na deze 3 maanden gebeld met de vraag of er al meer bekend was over de levering. Dat was nog niet het geval, dus een maand later weer hierover gebeld. Uiteindelijk zijn ze 6 maanden later(!!!) geleverd. Hoe het nu kwam dat het zoveel langer heeft moeten duren is ons nooit duidelijk geworden. Bij het plaatsen van de shutters bleek ook nog dat er een meetfout gemaakt was, waardoor een groot deel opnieuw besteld moest worden. Overigens waren de 2 monteurs wel heel erg voorzichtig bij het plaatsen/monteren. Dit werd uiterst zorgvuldig en behoedzaam gedaan!