Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5860 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Vriendelijk en deskundig geholpen, perfecte aflevering van onze nieuwe meubels
Al jaren vaste klant tot volle tevredenheid!
Z.owel bij de aankoop van mijn meubels als de afspraak van levertijd en bezorging en neerzetten waren in 1 woord geweldig. Een dikke 10 voor alles.
De stoffering is vakkundig en netjes uitgevoerd. Voorlichting en informatie voldoende. Persoonlijke en vriendelijk benadering. Maar onze vraag om een stukje leer te ontvangen uit Goes is door Johan is niet beantwoord, ook niet via telefoon of email.