Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zo als altijd, goed.
Wij hebben onze woning door tmc laten aankleden met gordijnen: De vouwgordijnen zijn van goede kwaliteit en hangen prachtig. De monteurs zijn kundig en vriendelijk. De verkoopsters hebben ons heel goed begeleid met de aankoop en de keuze van gordijnen en kleuren. Er zijn wel wat kleine dingen zoals levering misgelopen maar dit heeft TMC heel goed opgelost.
Snel en goed geholpen, vriendelijke mensen
Zoals we gewend waren waren de contacten prima, de zaken snel geregeld met veel vakmanschap, prima service en erg tevreden.