Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De service was prima. Her resultaat was mooi.
Wij zijn erg tevreden over tmc. Een goede service, klantvriendelijk. Altijd als we er komen worden we goed geholpen, personeel is bijzonder behulpzaam
We hebben heel goede ervaringen met TMC. Advisering en vriendelijkheid bij het kiezen waren heel goed. Ook de montage en levering werden op prettige en vriendelijke wijze gedaan.
Keuze bepaald pp basis van advies, verder goede afhandeling met levering en plaatsing.