Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Grotere klus die helaas pas eind van de middag werd opgepakt. Uiteindelijk tot 19.00 uur door moeten werken. Petje af voor de monteurs. Vraag me wel af hoe lang deze mensen dit werk blijven volhouden.
De showroom en de verkoop was prima. De installatie van de 2 banken was beneden de maat. De eronder geschroefde poten staan niet haaks en de middenpoot onder de 3,5 zits bank zat 3 cm los van de vloer.
Kwamen er graag en komen er graag!
Ik kwam bij TMC om gordijnen te bestellen. Mooie winkel, groot assortiment, op een prettige manier is alles verlopen en de gordijnen zijn helemaal correct opgemeten, zodat deze meteen opgehangen konden worden.