Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
We hadden op korte termijn het verzoek om de vloer te laten leggen, wat door omstandigheden elders niet kon doorgaan. Bij TMC in Bergen op Zoom was een snelle service en kon de vloer uiteindelijk nog vrij vlot worden gelegd. Bij het egaliseren/leggen van de vloer is het vliesbehang op een aantal kleine plekken beschadigd.
De hele bovenverdieping is geëgaliseerd. Een paar dagen later zijn de PVC tegels gelegd. Dit heeft ons een prachtige, superstrakke vloer opgeleverd. Het resultaat is boven verwachting.
Worden altijd vriendelijk geholpen en de service is goed.
We zijn tevreden over de aankoop.