Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Ga voor kwaliteit

Sigma verf

Sigma verf koop je bij TMC Wonen. Het adres voor de beste Sigma verven. Onze verfspecialist vertelt je graag alles over de Sigma verven. Met onze eigen Sigma menger kunnen we de verf voor jou ter plekke op kleur mengen. Makkelijk en snel. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Sigma. Voor het binnen en het buitenschilder en saus werk kan je bij ons terecht. Zo krijgt de muur weer een nieuwe kleur en kan je jouw kozijnen optimaal beschermen. Sigma garandeert een lange levensduur, Sigma Allure garandeert zelfs tien schildersvrije jaren. De Sigma Air Pure verbetert het binnenklimaat. Dan wordt de saus niet alleen mooi, maar ook erg functioneel.

Beleef Sigma

In onze verfwinkels in Goes en in onze verfwinkel in Bergen op Zoom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou persoonlijk advies te geven. Door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Sigma

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6164 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prima service en goed herstel van de stoel
Wij zijn erg tevreden over tmc. Een goede service, klantvriendelijk. Altijd als we er komen worden we goed geholpen, personeel is bijzonder behulpzaam
Vloer was heel netjes gelegd. Mooi en strak afgewerkt.
Wat er gedaan is, wordt over het algemeen goed gedaan. Maar de planning is een drama. Je moet zelf steeds erachter aanzitten en zelfs dan duurt het eeuwig. Dingen worden niet of verkeerd ingepland. Het gevolg is dat we nu al 1,5 maand proberen een datum te krijgen voor het afmaken van het behangen, nog steeds zonder succes. Ook het leveren van de eetkamerstoelen en tafel is uitgesteld. En de gordijnen waren verkeerd ingemeten en voor onze slaapkamer niet geleverd. Toen deze wel geleverd werden, waren ze de verkeerde maat, ik had ze er nog voor gewaarschuwd.