Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Verfwinkel Goes Sigma Tester
Kleurenkaart Sigma Verfwinkel Goes

Verf bij TMC Goes

Onze verfwinkel in Goes heeft een uitgebreid aanbod en een uitgebreid assortiment. Met merken als Sigma verf, voor professionele basis en L’Authentique, voor een decoratieve touch hebben we een uitgebreid assortiment voor elke verfsoort. Laat ons weten wat jouw plannen zijn en wij helpen je bij het vinden van de juiste verf. Daarnaast zorgen we er ook voordat de gewenste kleur voor jou wordt gemengd.

Raak geïnspireerd

In onze verfwinkel in Goes staan deskundige adviseurs voor jou klaar. Ze vertellen jou alles wat je moet weten over de verschillende verfmerken. Kom langs en laat je inspireren.

Groene Oase Verfwinkel Goes
Verf mengen Winkel Goes
Gebruik je kleur in jouw interieur? Zorg dan voor een zachte overgangen door gebruik te maken van brugkleuren
Verf En Wand Goes
Wij geven je graag kleuradvies. Zo vinden wij altijd kleuren die passen bij jouw interieur
Goes Verfwinkel Sigma en Histor One
Verfwaaier Verfwinkel Goes

Persoonlijk advies

Welke verf heb je nodig voor jouw klus?

Ben je van plan om de slaapkamer van je kind een nieuw kleurtje te geven? Of wil je de houten tafel die je bij de kringloop op de kop hebt getikt, een andere kleur verven? In beide situaties kun je terecht bij onze verfwinkel in Goes. Vraag ons om advies, zodat wij de juiste verf én kleur vinden voor jouw klus.

Kleur Van Het Jaar
Verftechnieken

Verfwinkel in Goes en met diverse merken

Heb je al veel ervaring met het verven van bijvoorbeeld je woonkamer of raamkozijnen? Dan heb je vast een voorkeur voor een bepaald merk. Bij de verfwinkel in Goes kies je uit diverse merken.

Histor One is verkrijgbaar op water- of terpentinebasis. Wil je liever de lucht filteren in je huis door middel van verf? Kies dan voor Sigma Air Pure! Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment Sikkens verf die te koop is in onze verfwinkel in Goes.

Merken

Verfbenodigdheden
Adviseur Verf

Arjen

Bij TMC Goes vind je dé verf die past bij jouw klus

Kom naar TMC Goes voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
De service en begeleiding bij het uitzoeken van banken was uitstekend en vriendelijk maar de levertijd van 12 weken was wel erg lang. Een dag na de koop werd nog medegedeeld dat de levertijd nog langer werd namelijk 14 weken. Verder zou het een goede service zijn als de oude bank mee terug genomen zou worden. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een wasmachine is dit gewoon standaard
In de winkel zijn we vriendelijk en goed geholpen en geadviseerd. Verder heeft TMC zich goed aan de afspraken gehouden en bij aflevering is er netjes en deskundig gewerkt. We zijn zeer tevreden.
Tijdens ons bezoek aan de showroom werd er goed mee gedacht aan het uitzoeken van onze bank
Vloer netjes en vakkundig gelegd