Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Noord-Brabant Verfwinkel Tester Sigma
Groene Muur Verfwinkel Bergen Op Zoom

Laat je adviseren door verfspecialisten in Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een decoratieve touch? Dan hebben we in onze winkel in Bergen op Zoom het merk L’Authentique met krijt,- kalk- en betonlookverf. Voor de professionele basisverf hebben we het merk Sigma. Onze adviseurs adviseren je bij de keuze van de verfkleur die past bij jouw woonwensen.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar in de winkel in Bergen op Zoom. De verfspecialisten adviseren je bij de keuze van het merk en de kleur. Kom langs en doe inspiratie op.

Kleuroverzicht Sigma Bergen Op Zoom
Kleur Van Het Jaar Sigma
NL Label Kleuren Bergen Op Zoom
Bergen Op Zoom Verftechnieken
Wij bieden je graag kleuradvies, laat je inspireren
Anouk Verfmengen Bergen Op Zoom
Verf En Behang Bergen Op Zoom

Laat je inspireren

Kom langs voor uitgebreid advies

In onze verfwinkel Bergen op Zoom vind je verschillende verfsoorten. Zo hebben wij binnen- en buitenverf in ons assortiment. Om het beste resultaat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met topmerken. Kom langs en krijg uitgebreid en persoonlijk advies van onze adviseurs. Wij bieden ook de verf- en behangservice aan huis aan. Dit houdt in dat je je handen niet vies hoeft te maken en wij het complete aanbrengen van jouw wandbekleding op ons nemen. Hiervoor hebben we vakmensen in dienst die hierin gespecialiseerd zijn.

 

Kleuren Inspiratie Verfwinkel
Sfeer Verfkleuren

Vragen over het gebruik van verf?

Wil je meer weten over het gebruik van verf of wil je advies over welke verf je het best past bij jouw klus? Onze verfspecialisten staan er altijd voor open om jouw vragen over verf te beantwoorden. Je kunt daarvoor langskomen in onze winkel, maar ook telefonisch en via de mail worden jouw vragen over verf beantwoord.

Merken

Kleurenwaaier Sigma
Verfafdeling Bergen Op Zoom

Anouk

Doordat we een ruime verfcollectie hebben, is er voor ieder wat wils

Kom naar TMC in Bergen op Zoom voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Prima service. Vriendelijke mensen die ons geholpen hebben. Heb wel lang moeten wachten, maar daar kunnen zij ook niets aan doen. Wachttijden zijn overal lang. Mooie zaak ook met heel veel keuze.
ze waren vriendelijk en gaven goed advies, ze begrepen al snel wat ik bedoelde
Voor 3e keer een bestelling geplaatst. Vanaf bestellen in de winkel in Bergen op Zoom, tot aan het inmeten en plaatsen heel tevreden. Goede en duidelijke uitleg, passende offerte, nette plaatsing.
Meerdere malen de vestigingen in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen bezocht. Altijd goed en vriendelijk behandeld. Ook altijd geslaagd waarvoor wij kwamen.