Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Noord-Brabant Verfwinkel Tester Sigma

Laat je adviseren door verfspecialisten in Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een decoratieve touch? Dan hebben we in onze winkel in Bergen op Zoom het merk L’Authentique met krijt,- kalk- en betonlookverf. Voor de professionele basisverf hebben we het merk Sigma. Onze adviseurs adviseren je bij de keuze van de verfkleur die past bij jouw woonwensen.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar in de winkel in Bergen op Zoom. De verfspecialisten adviseren je bij de keuze van het merk en de kleur. Kom langs en doe inspiratie op.

Kleuroverzicht Sigma Bergen Op Zoom
Kleur Van Het Jaar Sigma
Verfwinkel Bergen Op Zoom
Bergen Op Zoom Verftechnieken
Wij bieden je graag kleuradvies, laat je inspireren
Verfspecialist Bergen Op Zoom
Verf En Behang Bergen Op Zoom

Laat je inspireren

Kom langs voor uitgebreid advies

In onze verfwinkel Bergen op Zoom vind je verschillende verfsoorten. Zo hebben wij binnen- en buitenverf in ons assortiment. Om het beste resultaat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met topmerken. Kom langs en krijg uitgebreid en persoonlijk advies van onze adviseurs. Wij bieden ook de verf- en behangservice aan huis aan. Dit houdt in dat je je handen niet vies hoeft te maken en wij het complete aanbrengen van jouw wandbekleding op ons nemen. Hiervoor hebben we vakmensen in dienst die hierin gespecialiseerd zijn.

 

Verf Bergen Op Zoom
Sfeer Verfkleuren

Vragen over het gebruik van verf?

Wil je meer weten over het gebruik van verf of wil je advies over welke verf je het best past bij jouw klus? Onze verfspecialisten staan er altijd voor open om jouw vragen over verf te beantwoorden. Je kunt daarvoor langskomen in onze winkel, maar ook telefonisch en via de mail worden jouw vragen over verf beantwoord.

Merken

Kleurenwaaier Sigma
Verf Adviseur

Annebel

Doordat we een ruime verfcollectie hebben, is er voor ieder wat wils

Kom naar TMC in Bergen op Zoom voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De afhandelingen van de bestellingen werd goed geregeld. Het materiaal was ook goed. Het personeel was vriendelijk en terzake kundig. In een woord de service was goed.
Wij hebben een ontzettend goede ervaring met TMC al vanaf het eerste winkelbezoek. De winkel is ontzettend sfeervol en je hebt een ruime keus. Bij alles word je kundig geholpen en nemen ze alle tijd voor je. Wij hadden veel pech, afspraken moesten vaak verschoven of veranderd worden door overmacht. In alle situaties waren ze zeer flexibel, vriendelijk, geduldig en meedenkend. Voor alles was wel een oplossing of even een gesprekje om ons gerust te stellen. Als je op een persoonlijke manier begeleid wilt worden of je vindt het moeilijk om keuzes te maken, zou ik TMC zeker aanraden. Maar ook in allerlei andere situaties ben je bij TMC aan het goede adres.
Wand/vloer/ lampen alles correct gedaan
tevreden