Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Noord-Brabant Verfwinkel Tester Sigma
Groene Muur Verfwinkel Bergen Op Zoom

Laat je adviseren door verfspecialisten in Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een decoratieve touch? Dan hebben we in onze winkel in Bergen op Zoom het merk L’Authentique met krijt,- kalk- en betonlookverf. Voor de professionele basisverf hebben we het merk Sigma. Onze adviseurs adviseren je bij de keuze van de verfkleur die past bij jouw woonwensen.

Raak geïnspireerd

Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar in de winkel in Bergen op Zoom. De verfspecialisten adviseren je bij de keuze van het merk en de kleur. Kom langs en doe inspiratie op.

Kleuroverzicht Sigma Bergen Op Zoom
Kleur Van Het Jaar Sigma
NL Label Kleuren Bergen Op Zoom
Bergen Op Zoom Verftechnieken
Wij bieden je graag kleuradvies, laat je inspireren
Anouk Verfmengen Bergen Op Zoom
Verf En Behang Bergen Op Zoom

Laat je inspireren

Kom langs voor uitgebreid advies

In onze verfwinkel Bergen op Zoom vind je verschillende verfsoorten. Zo hebben wij binnen- en buitenverf in ons assortiment. Om het beste resultaat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met topmerken. Kom langs en krijg uitgebreid en persoonlijk advies van onze adviseurs. Wij bieden ook de verf- en behangservice aan huis aan. Dit houdt in dat je je handen niet vies hoeft te maken en wij het complete aanbrengen van jouw wandbekleding op ons nemen. Hiervoor hebben we vakmensen in dienst die hierin gespecialiseerd zijn.

 

Kleuren Inspiratie Verfwinkel
Sfeer Verfkleuren

Vragen over het gebruik van verf?

Wil je meer weten over het gebruik van verf of wil je advies over welke verf je het best past bij jouw klus? Onze verfspecialisten staan er altijd voor open om jouw vragen over verf te beantwoorden. Je kunt daarvoor langskomen in onze winkel, maar ook telefonisch en via de mail worden jouw vragen over verf beantwoord.

Merken

Kleurenwaaier Sigma
Verfafdeling Bergen Op Zoom

Anouk

Doordat we een ruime verfcollectie hebben, is er voor ieder wat wils

Kom naar TMC in Bergen op Zoom voor de juiste verfkeuze

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Men neemt alle tijd voor het verkoop gesprek, en geeft goede adviezen. Ze denken mee met de klant. Bij mail- of app contact wordt er snel gereageerd. De levering en plaatsing van de vloeren en meubels liep perfect. Zeer betrokken medewerkers, met hart voor “de zaak”. Kortom een betrouwbare partner bij het inrichten van je huis!
Goede klantenservice komen hun afspraken na . Als er een probleem is wordt dat heel netjes opgelost.
Geen moeite teveel om goed te adviseren. Creatieve geesten en mooie producten. Informatie en opvolging perfect.
Terwijl de winkel gesloten was, dachten de medewerkers zeer goed mee. Behulpzaam, vriendelijk en enthousiast werd ik te woord gestaan.