Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Caresse

Caresse onderscheidt zich van haar concurrent door weldadig comfort en ondersteuning te bieden, een perfecte ventilatie en een moderne vormgeving. De boxsprings en het bedtextiel van Caresse zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Je ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn!

Caresse boxsprings

Caresse heeft jarenlange ervaring in de slaapbranche. Veel onderzoek naar slaapsystemen liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van Caresse. Caresse biedt een overzichtelijk assortiment boxsprings en meer. Voor elke stijl vind je een boxspring met een persoonlijke touch. Caresse ontwikkelt boxsprings in samenwerking met fabrikanten die haar missie onderschrijven. De leveranciers van de stijlvolle en comfortabele boxsprings tonen het assortiment van Caresse en laten je graag de luxe van een Caresse boxspring ervaren.

Missie van Caresse

Dankzij de jarenlange ervaring in de slaapbranche en onderzoek biedt Caresse een hoogwaardig slaapcomfort aan. Doordat de producten gedeeltelijk zelf samen te stellen zijn creëer je jouw eigen boxspring: Caresse! Caresse spant zich tot het uiterste in om jou, met kennis van slapen en slaapsystemen, volmaakte slaapervaringen te bieden. Zodat je na een heerlijke, ontspannen nachtrust opstaat met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse wil jouw vertrouwen waar maken en biedt comfortabele boxsprings en meer.

Boxsprings
Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn!
Toppers
Bedtextiel
Accessoires

Kom langs bij TMC WoonWenz

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
TMC is een fijne woonwinkel met veel keuze mogelijkheden en top interieuradvies. Goede kwaliteit en vakmanschap. Geef je aan dat je ergens iets minder voor te besteden hebt dan is er ook een voordeliger alternatief. Hierbij word actief meegedacht. Wij zijn heel blij met TMC. Niet alles gaat altijd goed maar 'waar gehakt word vallen spaanders'! TMC bedankt!
Alles super! Vielen Dank!
Goede voorlichting vriendelijk geholpen
alles goed verlopen zoals we hadden afsprokken