Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Caresse Boxspring 3850 RoughGreen

Caresse

Caresse onderscheidt zich van haar concurrent door weldadig comfort en ondersteuning te bieden, een perfecte ventilatie en een moderne vormgeving. De boxsprings en het bedtextiel van Caresse zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Je ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn!

Caresse boxsprings

Caresse heeft jarenlange ervaring in de slaapbranche. Veel onderzoek naar slaapsystemen liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van Caresse. Caresse biedt een overzichtelijk assortiment boxsprings en meer. Voor elke stijl vind je een boxspring met een persoonlijke touch. Caresse ontwikkelt boxsprings in samenwerking met fabrikanten die haar missie onderschrijven. De leveranciers van de stijlvolle en comfortabele boxsprings tonen het assortiment van Caresse en laten je graag de luxe van een Caresse boxspring ervaren.

Missie van Caresse

Dankzij de jarenlange ervaring in de slaapbranche en onderzoek biedt Caresse een hoogwaardig slaapcomfort aan. Doordat de producten gedeeltelijk zelf samen te stellen zijn creëer je jouw eigen boxspring: Caresse! Caresse spant zich tot het uiterste in om jou, met kennis van slapen en slaapsystemen, volmaakte slaapervaringen te bieden. Zodat je na een heerlijke, ontspannen nachtrust opstaat met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht. Caresse wil jouw vertrouwen waar maken en biedt comfortabele boxsprings en meer.

Caresse Boxspring 3850 RoughGreen
Boxsprings
Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn!
Topper 810 890 gesplit voor elektrisch bed Caresse
Toppers
Db Memogelle Polardons 4s Z 1
Bedtextiel
Remote controller elektrische boxspring
Accessoires

Kom langs bij TMC WoonWenz

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Op zoek naar een goede , solide en betaalbare bank, werden wij ingelicht betreft de verschillende afdelingen voor "verschillende" budgetten Rustig rond kunnen kijken. Goed, degelijk advies om tot een goede keuze te komen. Ruimte voor vragen, duidelijkheid m.b.t. nota, aflevering en plaatsing Net werkvolk, fatsoenlijk en correct geplaatst. Zeker tevreden, ga zo door!
Klantvriendelijke benadering in de winkel, bestelling op de genoemde tijd kunnen leveren, bezorging zonder problemen, helemaal goed dus!!
goede servise
Zijn zeer goed geholpen.alles naar tevredenheid