Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Linoleum Betonlook Vloer Woonkamer
Grijze Betonlook Vloer

Betonlook linoleum vloeren hebben dezelfde uitstraling als echt beton en zijn ook nog eens stofvrij en vuilbestendig! Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft de complete linoleum collectie in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis.

Linoleum betonlook

Betonvloeren zijn in! Eerst zag je ze vooral terugkomen in winkels en showrooms, maar betonvloeren zie je ook steeds meer in de huiskamer. Het sluit perfect aan bij een grove, industriële stijl, maar past ook uitstekend bij een moderne inrichting. Als een alternatief voor betonvloeren heeft Forbo Krommenie een marmoleum met betonlook geproduceerd. Naast dat het een prachtig alternatief is voor beton- en gietvloeren, is deze vloer duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de Quick Fit ondervloer voldoet deze vloer aan de voorgeschreven 10 DB geluidsnorm en is het goed te combineren met vloerverwarming.

Kom langs in één van de winkels van TMC Wonen en ontdek de uitgebreide keuze van betonlook kleuren en -dessins. Laat je vooraf ook goed informeren en adviseren. Zo is een gladde ondervloer een vereiste voor een mooie marmoleum vloer, iets waar onze interieurvakmensen goed in zijn. Laat je inspireren door onze uitgebreide vloerencollectie.

Linoleum Betonlook Vloer Duurzaam, Praktisch En Onderhoudsvriendelijk
Adviseur Linoleum Betonlook Vloeren Marjorie

Marjorie

Linoleum betonlook vloeren zijn duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk!

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Enthousiast geholpen in de TMC winkel o de woonboulevard in Goes
Hoebank besteld. Bestelling was niet compleet, maar missend onderdeel is besteld. Hoop dat het niet te lang duurt. PVC Vloer moest ook nog gelegd worden, planning houd rekening met levering bank en leggen vloer. Top.
Het bestellen in de winkel verliep vlotjes, maar toen begon het wachten. Uiteindelijk zelf contact opgenomen met de planning, want we hoorden maar niets. De planning had 1 dag ingepland voor het bekleden van de trap, wat te weinig was. Er was 1,5 dag voor nodig. Dit is vervelend, omdat je er toch voor thuis moet blijven en zelf ook moet inplannen. Het eindresultaat is een mooi beklede trap, maar helaas is de verf langs de werkvlakken op diverse plekken beschadigd, zodat we nu weer aan de slag moeten met de verfkwast. Dat was een domper.
goed geholpen, netjes geleverd.