Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Linoleum Betonlook Vloer Woonkamer
Grijze Betonlook Vloer

Betonlook linoleum vloeren hebben dezelfde uitstraling als echt beton en zijn ook nog eens stofvrij en vuilbestendig! Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft de complete linoleum collectie in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis.

Linoleum betonlook

Betonvloeren zijn in! Eerst zag je ze vooral terugkomen in winkels en showrooms, maar betonvloeren zie je ook steeds meer in de huiskamer. Het sluit perfect aan bij een grove, industriële stijl, maar past ook uitstekend bij een moderne inrichting. Als een alternatief voor betonvloeren heeft Forbo Krommenie een marmoleum met betonlook geproduceerd. Naast dat het een prachtig alternatief is voor beton- en gietvloeren, is deze vloer duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de Quick Fit ondervloer voldoet deze vloer aan de voorgeschreven 10 DB geluidsnorm en is het goed te combineren met vloerverwarming.

Kom langs in één van de winkels van TMC Wonen en ontdek de uitgebreide keuze van betonlook kleuren en -dessins. Laat je vooraf ook goed informeren en adviseren. Zo is een gladde ondervloer een vereiste voor een mooie marmoleum vloer, iets waar onze interieurvakmensen goed in zijn. Laat je inspireren door onze uitgebreide vloerencollectie.

Linoleum Betonlook Vloer Duurzaam, Praktisch En Onderhoudsvriendelijk
Adviseur Linoleum Betonlook Vloeren Marjorie

Marjorie

Linoleum betonlook vloeren zijn duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk!

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Afspraak wordt nagekomen. Vakkundig personeel kortom zeer tevreden
Stoel was eerder geleverd dan verwacht en had deze voor de feestdagen binnen.
Samen met Dhr. J. Witte sr. alles uitgezocht en ons huis geheel voorzien van meubels, tapijt, behang, gordijnen en Duette rolgordijnen. Vakkundig geholpen vooral met de kleurkeuze.
Een ieders ervaring en wensen zijn anders, dus iets aanbevelen doe ik nooit.