Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Linoleum Betonlook Vloer Woonkamer
Grijze Betonlook Vloer

Betonlook linoleum vloeren hebben dezelfde uitstraling als echt beton en zijn ook nog eens stofvrij en vuilbestendig! Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft de complete linoleum collectie in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis.

Linoleum betonlook

Betonvloeren zijn in! Eerst zag je ze vooral terugkomen in winkels en showrooms, maar betonvloeren zie je ook steeds meer in de huiskamer. Het sluit perfect aan bij een grove, industriële stijl, maar past ook uitstekend bij een moderne inrichting. Als een alternatief voor betonvloeren heeft Forbo Krommenie een marmoleum met betonlook geproduceerd. Naast dat het een prachtig alternatief is voor beton- en gietvloeren, is deze vloer duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de Quick Fit ondervloer voldoet deze vloer aan de voorgeschreven 10 DB geluidsnorm en is het goed te combineren met vloerverwarming.

Kom langs in één van de winkels van TMC Wonen en ontdek de uitgebreide keuze van betonlook kleuren en -dessins. Laat je vooraf ook goed informeren en adviseren. Zo is een gladde ondervloer een vereiste voor een mooie marmoleum vloer, iets waar onze interieurvakmannen goed in zijn. Laat je inspireren door onze uitgebreide vloerencollectie.

Linoleum Betonlook Vloer Duurzaam, Praktisch En Onderhoudsvriendelijk
Adviseur Linoleum Betonlook Vloeren Marjorie

Marjorie

Linoleum betonlook vloeren zijn duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk!

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Perfect advies en uitstekende levering, en alles op tijd geleverd. Super tevreden dus
Luisteren goed naar je wensen. Ik ben heel precies maar het is echt keurig gelegd! Totaal niks op aan te merken. Ben zeer tevreden.
Het personeel is deskundig, legt alles goed uit en denkt mee.
Op zoek naar een nieuw vloerkleed van goede kwaliteit voor in onze woonkamer werden we door Niels bij TMC Goes vriendelijk, uitvoerig en zeer deskundig geholpen. Tot slot met een mooi aanbod de koop rond gemaakt. Van harte aanbevolen!