Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Linoleum Betonlook Vloer Woonkamer
Grijze Betonlook Vloer

Betonlook linoleum vloeren hebben dezelfde uitstraling als echt beton en zijn ook nog eens stofvrij en vuilbestendig! Denk je er over na om een linoleum vloer te kopen? Breng dan een bezoek aan één van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft de complete linoleum collectie in huis en onze eigen vakmensen leggen het bij jou thuis.

Linoleum betonlook

Betonvloeren zijn in! Eerst zag je ze vooral terugkomen in winkels en showrooms, maar betonvloeren zie je ook steeds meer in de huiskamer. Het sluit perfect aan bij een grove, industriële stijl, maar past ook uitstekend bij een moderne inrichting. Als een alternatief voor betonvloeren heeft Forbo Krommenie een marmoleum met betonlook geproduceerd. Naast dat het een prachtig alternatief is voor beton- en gietvloeren, is deze vloer duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk. In combinatie met de Quick Fit ondervloer voldoet deze vloer aan de voorgeschreven 10 DB geluidsnorm en is het goed te combineren met vloerverwarming.

Kom langs in één van de winkels van TMC Wonen en ontdek de uitgebreide keuze van betonlook kleuren en -dessins. Laat je vooraf ook goed informeren en adviseren. Zo is een gladde ondervloer een vereiste voor een mooie marmoleum vloer, iets waar onze interieurvakmensen goed in zijn. Laat je inspireren door onze uitgebreide vloerencollectie.

Linoleum Betonlook Vloer Duurzaam, Praktisch En Onderhoudsvriendelijk
Adviseur Linoleum Betonlook Vloeren Marjorie

Marjorie

Linoleum betonlook vloeren zijn duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk!

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe linoleum vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De meneer die de pvc gelegd heeft, is heel netjes gedaan
Het resultaat zoals het nu is, is uiteindelijk naar tevredenheid. Maar dit heeft wel enige moeite gekost. De totaalprijs viel erg tegen door een foute berekening in de offerte die door een van jullie medewerkers was gemaakt. Hierdoor moest veel meer materiaal gekocht worden. Ook waren de gordijnen niet goed van lengte waardoor wij deze later opnieuw in moesten leveren om te laten vermaken. Voor het terug laten hangen moesten wij zelf achteraan bellen omdat dit over het hoofd was gezien in de planning. Als laatste kwam de rekening van de laatst gelegde vloer steeds niet. Daar zijn wij zelf na 2 maanden maar eens achteraan gegaan.
Ben zeer tevreden, vond de services en advies van uit de winkel uitstekend . Prima geholpen voor het hele project door Carmen . Ook over het personeel die in het appartement aan het werk zijn geweest, Vloeren leggers ( bijzonder Willem), Schilder en gordijnen man uitstekend. TMC moet blij zijn met zulk personeel uiterst beleeft en verzorgt en vakkundig. Al met al , gewoon top.
Goed geholpen in de winkel, fijne meedenkende medewerker. Levertijd was wat lang maar voor ons geen probleem. Zijn de omstandigheden op dit moment, daar had TMC ook geen invloed op. We komen voor een volgende aankoop zeker terug bij TMC.