Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
La Aurelia Woonkamer Tegels
La Aurelia Slaapkamer Bloemen

La Aurelia behang

Opzoek naar een nieuw behang? Dan is de luxe behangcollectie van La Aurelia ongetwijfeld het overwegen waard. De gevarieerde collectie bestaat uit verschillende thema’s zoals: bloemen, landschap, lifestyle en klassiek barok. Het behang van La Aurelia is kleurrijk en stijlvol en de ontwerpen kunnen op maat gemaakt worden. Ben jij opzoek naar een mooi behang van La Aurelia? Kom dan langs bij TMC Wonen. Wij voorzien je graag van passend advies, zodat je altijd de juiste behangkeuze maakt.

 

Beleef La Aurelia

In onze woonwinkels staan deskundige adviseurs voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je adviseren!

Kom langs in één van onze woonwinkels en ontdek meer over La Aurelia

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6163 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Winkel zelf is top! De bezorging was helaas niet geweldig. De eerste via de mail gemaakte afspraak was niet in de planning van de chauffeur gekomen en dus zat mijn moeder een hele dag voor niets te wachten. Bij de tweede afspraak een week later zouden ze er tussen 11:00 en 13:00 zijn. Om 13:00 maar weer gaan bellen. Chauffeur zat nog bij vorige klant, dit liep uit. Dat kan gebeuren, maar bel dan gewoon even! Kleine moeite en scheelt heel veel ergernis!!
Fijne zaak , goede keuze , fijn personeel , duidelijke communicatie , beveel TMC zeker aan bij andere mensen
TOP: in 1 dag gelegd en alles opgeruimd. Complimenten voor de werknemer van TMC.
De aflevering was NIET zoals gepland. Dat had ik van TMC niet verwacht na al mijn aankopen. Het resultaat, het slaapcomfort voldoet aan de verwachtingen, meer zelfs, die dhr. Buteijn mij beloofde. Helaas, dus ook bij TMC, gaat wel eens iets mis. Sans rancune! Hans van de Velde.