Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
La Aurelia Woonkamer Tegels
La Aurelia Slaapkamer Bloemen

La Aurelia behang

Opzoek naar een nieuw behang? Dan is de luxe behangcollectie van La Aurelia ongetwijfeld het overwegen waard. De gevarieerde collectie bestaat uit verschillende thema’s zoals: bloemen, landschap, lifestyle en klassiek barok. Het behang van La Aurelia is kleurrijk en stijlvol en de ontwerpen kunnen op maat gemaakt worden. Ben jij opzoek naar een mooi behang van La Aurelia? Kom dan langs bij TMC Wonen. Wij voorzien je graag van passend advies, zodat je altijd de juiste behangkeuze maakt.

 

Beleef La Aurelia

In onze woonwinkels staan deskundige adviseurs voor je klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je adviseren!

Kom langs in één van onze woonwinkels en ontdek meer over La Aurelia

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Monteur was vriendelijk en kundig. Hebben echter 3x naar de vestiging moeten bellen om geholpen te worden. Opvolging op contactverzoeken was erg slecht.
De vraag wordt serieus behandelden afgewerkt.
Deskundige, klantgerichte en vriendelijke medewerkers. Een fout bij de aflevering (men had de spullen die bestemd waren voor een klant met dezelfde naam) werd dezelfde ochtend nog hersteld zodat we op de afgesproken tijd toch nog onze plisségordijnen gemonteerd kregen. Complimenten voor de medewerkers.
We werden in de winkel goed geholpen bij het uitzoeken van een bank. We mochten in de wachttijd een kussen lenen voor het kunnen bekijken van de exacte kleur. Dat was handig. Levering was volgens planning, werd duidelijk van tevoren afgesproken. Monteurs waren op tijd, beleefd en hebben alles netjes achtergelaten.