Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Groene verf
Verf badkamer

Wat kies jij?

Verf bij TMC Goes en TMC Bergen op Zoom

Opzoek naar krijt- en/of kalkverf? Zoek je Sigma verf of denk je er over na om nieuw behang te kopen? Dan is TMC Goes of TMC Bergen op Zoom hét adres. De collectie verf die je bij TMC Wonen kunt aanschaffen bestaat uit het assortiment van Verf & Wonen daardoor heb jij gegarandeerd hoogwaardige merken. Door ons aanbod kunnen we altijd een persoonlijke tint aan jouw interieur kunt geven. Onze verfspecialisten kunnen elke gewenste kleur mengen met behulp van onze mengmachines. De verf merken die TMC Wonen verkoopt zijn: Sigma, Histor One en Polyvine. L’Authentique is ons merk met betrekking tot krijt-, kalk- en betonlookverf.

Ontdek meer over Verf & Wonen

Onze deskundige adviseurs vertellen jou precies wat voor verf geschikt is voor jouw woonsituatie. Ook voor algemene vragen over verf(technieken) kun je altijd bij ons terecht. Kom langs in één van onze verfwinkels in Goes of Bergen op Zoom en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Verf & Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7005 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Zeer kundig en bovenal vakkundig eigenlijk. Wist expliciet zaken te benoemen waar op gelet diende te worden. Afstand tot kozijn bijvoorbeeld
er is heel veel keus, je kan er op je gemak rondkijken zonder opdringerige verkopers, en ze bezorgen heel netjes aan huis ( ik woon 3 hoor op een flat zonder lift) Prima service !!!
Fijn en goed advies gekregen!
Ik werd geholpen door Stefan die op dat moment nog niet zo lang werkzaam was bij TMC Goes. Ik kom zelf uit de verkoop en ik vond dat hij mij heel goed hielp, vriendelijk was, mee dacht en deed wat hij moest doen. Hij luisterde goed naar wat ik wilde en gaf mij goed advies. Als hij iets niet exact wist dan gaf hij dat aan en ging hij navraag doen. Erg prettig dat ik staaltjes mee naar huis kon nemen. Dat kon bij een andere winkel niet waardoor ik daar ben afgehaakt. Bij TMC zijn ze klantgericht en heb je het gevoel dat je echt geholpen wordt. Ook na de koop kon ik met mijn vragen bij Stefan terecht. Hij reageerde altijd heel vlot. De monteur heeft ook heel vlot en zeer netjes gewerkt. Terwijl ik best kritisch kan zijn heb ik geen enkel puntje van kritiek: vandaar een dik verdiende 10!