Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Groene verf
Verf badkamer

Wat kies jij?

Verf bij TMC Goes en TMC Bergen op Zoom

Opzoek naar krijt- en/of kalkverf? Zoek je Sigma verf of denk je er over na om nieuw behang te kopen? Dan is TMC Goes of TMC Bergen op Zoom hét adres. De collectie verf die je bij TMC Wonen kunt aanschaffen bestaat uit het assortiment van Verf & Wonen daardoor heb jij gegarandeerd hoogwaardige merken. Door ons aanbod kunnen we altijd een persoonlijke tint aan jouw interieur kunt geven. Onze verfspecialisten kunnen elke gewenste kleur mengen met behulp van onze mengmachines. De verf merken die TMC Wonen verkoopt zijn: Sigma, Histor One en Polyvine. L’Authentique is ons merk met betrekking tot krijt-, kalk- en betonlookverf.

Ontdek meer over Verf & Wonen

Onze deskundige adviseurs vertellen jou precies wat voor verf geschikt is voor jouw woonsituatie. Ook voor algemene vragen over verf(technieken) kun je altijd bij ons terecht. Kom langs in één van onze verfwinkels in Goes of Bergen op Zoom en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Verf & Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6434 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik heb goed advies gekregen in de winkel, er werd ook meegedacht. Communicatie was prima, ik kon zelf een bezorgdatum inplannen en kreeg een tijdslot voor bezorging. Super geleverd!
Aardige mannen die netjes gewerkt hebben en topper machteld die goed meegedacht heeft
Prettig te woord gestaan in de winkel. Nadien nog toelichting per email. Medewerkers hier thuis werkten hard en maakten op mij een vakkundige indruk. Het resultaat oogt goed. - Minpunt: de medewerkers deden hier thuis niet precies wat de winkel had toegezegd. Daardoor klopte ook de factuur niet meer. Na telefonisch contact met de winkel is de factuur later gecorrigeerd middels een credit-factuur.
Zeer kundig en bovenal vakkundig eigenlijk. Wist expliciet zaken te benoemen waar op gelet diende te worden. Afstand tot kozijn bijvoorbeeld