Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Groene verf
Verf badkamer

Wat kies jij?

Verf bij TMC Goes en TMC Bergen op Zoom

Opzoek naar krijt- en/of kalkverf? Zoek je Sigma verf of denk je er over na om nieuw behang te kopen? Dan is TMC Goes of TMC Bergen op Zoom hét adres. De collectie verf die je bij TMC Wonen kunt aanschaffen bestaat uit het assortiment van Verf & Wonen daardoor heb jij gegarandeerd hoogwaardige merken. Door ons aanbod kunnen we altijd een persoonlijke tint aan jouw interieur kunt geven. Onze verfspecialisten kunnen elke gewenste kleur mengen met behulp van onze mengmachines. De verf merken die TMC Wonen verkoopt zijn: Sigma, Histor One en Polyvine. L’Authentique is ons merk met betrekking tot krijt-, kalk- en betonlookverf.

Ontdek meer over Verf & Wonen

Onze deskundige adviseurs vertellen jou precies wat voor verf geschikt is voor jouw woonsituatie. Ook voor algemene vragen over verf(technieken) kun je altijd bij ons terecht. Kom langs in één van onze verfwinkels in Goes of Bergen op Zoom en ontdek het uitgebreide assortiment.

Kom langs bij één van onze woonwinkels en ontdek meer over Verf & Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Ik was vorige week in de winkel in bergen op zoom om een opdracht voor inmeten te doen om 13:15 uur en de dames waren aan het lunchen en een dame was met iemand bezig : Ik liep richting de ruimte waar de dames zaten maar niemand stond op terwijl ze me zagen : ik ben toen maar op de bank die bij binnen komst stond gaan zitten : Ik zat ongeveer 10 min op de bank en toen vroeg de verkoopster die bezig was of ik geholpen wilde worden . En riep toen iemand .Vond dit niet echt prettig :
Deskundige, klantgerichte en vriendelijke medewerkers. Een fout bij de aflevering (men had de spullen die bestemd waren voor een klant met dezelfde naam) werd dezelfde ochtend nog hersteld zodat we op de afgesproken tijd toch nog onze plisségordijnen gemonteerd kregen. Complimenten voor de medewerkers.
Zowel de geboden flexibiliteit betreffende de planning van de diverse werkzaamheden als de kwaliteit van de uiteindelijke uitvoering hebben wij zeer gewaardeerd.
We hebben een totaalplan laten maken, met een zeer verrassend resultaat. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, we zijn heel blij met het resultaat en door iedereen vriendelijk geholpen.