Groen vloerkleed

Groen vloerkleed

Zoek je een groen vloerkleed voor in je interieur? Wij helpen je graag bij het vinden van een mooi groen kleed. TMC Wonen heeft namelijk een ruim assortiment aan groene vloerkleden van de merken By-Boo, COCO Maison en Be Pure Home. Kies voor een donkergroen, olijfgroen, mintgroen of lichtgroen vloerkleed! En past een rond, vierkant of vintage groen vloerkleed beter bij jouw inrichting? Ontdek online welk groen kleed écht bij jou past.

Donkergroen, olijfgroen, mintgroen of lichtgroen vloerkleed

Alle verschillende tinten groen maken het soms lastig om het juiste groene vloerkleed te kiezen. Een donkergroen vloerkleed geeft diepte aan je huis, is goed te combineren met lichte- en/of houttinten en gaat dus goed samen met bijvoorbeeld een beige vloerkleed. De kleur zorgt voor een schone, natuurlijke sfeer in huis. Een olijfgroen vloerkleed geeft je interieur een warme sfeer en gaat goed samen met bijvoorbeeld koper of okergeel. Een mintgroen kleed zorgt juist voor een frisse, rustige uitstraling. Een lichtgroen vloerkleed brengt meer licht in huis en zorgt voor een positieve sfeer. Denk daarnaast aan andere kleuren in je kleed die goed samen gaan met de kleur groen, zoals bij een grijs groen vloerkleed of vloerkleed blauw groen. 

Heb je toch liever een vloerkleed in een andere kleur? Past een geel of blauw vloerkleed bijvoorbeeld beter in jouw interieur dan groen? Bekijk dan: vloerkleed geel of vloerkleed blauw.

Rond, vierkant of vintage groen vloerkleed

Twijfel je welke vorm of soort vloerkleed goed in jouw huis past? Ga voor een groen rond vloerkleed om je inrichting een speels én natuurlijk effect te geven. Een groen vierkant kleed zorgt juist voor een simpele uitstraling. Kies voor een groen vintage vloerkleed als je je interieur een klassieke uitstraling wilt geven.

Laagpolig of hoogpolig vloerkleed groen

Denk na over de gewenste poolhoogte van je nieuwe vloerkleed. Zoek je een laagpolig vloerkleed groen? Dan is een jute vloerkleed groen misschien wel geschikt. Jute is een duurzaam materiaal, en gaat dus lang mee! Toch op zoek naar een vloerkleed groen hoogpolig? Kies dan voor een wollen vloerkleed groen.

Heb je graag dat er iemand met je meekijkt bij het kiezen van een vloerkleed? Kom gerust langs in één van onze woonwinkels voor een persoonlijk en deskundig advies: TMC Goes, TMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.