Oranje vloerkleed

Oranje vloerkleed

Zoek je een oranje vloerkleed voor in je interieur? In het online assortiment van TMC Wonen vind je mooie oranje vloerkleden van verschillende soorten en maten van de merken By-Boo, COCO Maison en Be Pure Home. Het vinden van een geschikt oranje kleed brengt een aantal vragen met zich mee. Ga je voor een rond of retro beige vloerkleed? Of combineer je oranje graag met andere kleuren? Zoals bij een oranje rood vloerkleed of een oranje bruin vloerkleed. Bekijk snel online welk oranje vloerkleed het beste bij jouw inrichting past. 

Rond of retro oranje vloerkleed

Wil je je interieur nog speelser maken? Kies dan voor een rond oranje vloerkleed. De vorm doorbreekt de strakke lijnen in je interieur en de oranje kleur zorgt voor een energieke uitstraling. Houd je meer van een authenthieke uitstraling? Ga dan voor een retro oranje vloerkleed. 

Oranje en rood/bruin vloerkleed

Oranje is goed te combineren met andere kleuren. Op deze manier zorg je voor een speelse uitstraling in je huis. Kies voor een oranje rood vloerkleed om meer sfeer in je interieur te brengen. Heb je liever een warm interieur? Ga dan voor een oranje bruin vloerkleed.

Heb je toch liever een vloerkleed in een andere kleur? Past een bruin of rood vloerkleed bijvoorbeeld beter in jouw interieur dan oranje? Bekijk dan: vloerkleed bruin of vloerkleed rood.

Oranje vloerkleed hoogpolig of laagpolig

Kies een oranje kleed met de gewenste poolhoogte. Wil je een laagpolig oranje vloerkleed? Kijk dan eens naar jute oranje vloerkleden. Heb je toch liever een hoogpolig vloerkleed oranje? Dan is een oranje wollen vloerkleed geschikt. 

Heb je meer hulp nodig bij het kiezen van het juiste vloerkleed? Bij TMC GoesTMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom kunt u terecht voor een persoonlijk en deskundig advies!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.