Vloerkleed rood

Vloerkleed rood

Zoek je een rood vloerkleed voor in je interieur? TMC Wonen heeft een mooie selectie van rode vloerkleden van de merken By-Boo, COCO Maison en Be Pure Home. Kies een rood kleed dat écht bij jou past. Ga bijvoorbeeld voor een rood vintage vloerkleed, of een bordeaux rood vloerkleed. Of neem een rood vloerkleed in combinatie met een andere kleur, zoals een rood met grijs vloerkleed, of een rood met blauw vloerkleed. Bekijk online welk rood kleed geschikt is voor in jouw huis.

Bordeaux rood of oranje rood

Een vloerkleed bordeaux rood past perfect in een klassiek interieur. Deze prachtige rode kleur zorgt voor sfeer en gezelligheid. Een vloerkleed oranje rood is speelser en past goed in een industrieel interieur met veel roesttinten. De kleur rood is goed te combineren met andere kleuren. Kies bijvoorbeeld een vloerkleed rood met grijs, een vloerkleed rood zwart of een vloerkleed rood bruin. 

Rond of vintage vloerkleed rood

Een vloerkleed rond rood kan jouw huis een speelse uitstraling geven. De ronde vorm doorbreekt de strakke lijnen van het interieur, terwijl de rode kleur zorgt voor warmte en gezelligheid. Wanneer je jouw inrichting een klassieke én warme uitstraling wilt geven, is een rood vintage vloerkleed misschien wel de juiste keuze. Door de authentieke bewerking maakt een rood vintage kleed je huis meteen sfeervoller.

Heb je toch liever een vloerkleed in een andere kleur? Past een grijs of oranje vloerkleed bijvoorbeeld beter in jouw interieur dan rood? Bekijk dan: vloerkleed grijs of oranje vloerkleed.

Vloerkleed rood hoogpolig of laagpolig

Ga na welke poolhoogte jouw nieuwe rode kleed moet hebben. Wil je een warm, zacht vloerkleed met een hoge pool, neem dan een rood wollen vloerkleed. Kies juist voor een rood viscose vloerkleed of een vloerkleed rood jute als je een laagpolig vloerkleed zoekt. 

Word je graag persoonlijk geadviseerd over het uitzoeken van een geschikt rood kleed? Kom voor een deskundig advies langs bij TMC GoesTMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.