Vloerkleed roze

Vloerkleed roze

Zoek je een roze vloerkleed voor in je interieur? Bij TMC Wonen online vind je verschillende roze vloerkleden van de merken By-Boo, COCO Maison en Be Pure Home. Kies bijvoorbeeld voor een roze vintage vloerkleed. Of ga voor een rond roze vloerkleed. Bedenk ook welke kleur roze vloerkleed goed bij jouw inrichting past, zoals een lichtroze, donkerroze of oud roze vloerkleed. Ontdek online welk roze kleed het beste bij jou past. 

Lichtroze, donkerroze of oud roze vloerkleed

Iedere tint roze geeft je huis een andere uitstraling. Kies voor een lichtroze vloerkleed om een rustige, neutrale sfeer te creëeren. De kleur gaat goed samen met de basiskleuren wit en grijs. Kies daarom bijvoorbeeld voor een vloerkleed roze grijs. Ga voor een warme sfeer met een donkerroze vloerkleed of rood roze vloerkleed. Een oud roze vloerkleed, of een vloerkleed pastel roze, geeft je interieur juist een luxueuze uitstraling en is ook goed te combineren met bijvoorbeeld goud. 

Heb je toch liever een vloerkleed in een andere kleur? Past een grijs of groen vloerkleed bijvoorbeeld beter in jouw interieur dan roze? Bekijk dan: vloerkleed grijs of groen vloerkleed.

Vintage of rond roze vloerkleed

Roze vloerkleden zijn er natuurlijk in verschillende soorten. Maar welke kies je nu? Kies een roze vintage vloerkleed als je houdt van een oude look. In combinatie met de kleur oud roze geeft dit een klassieke uitstraling. Wil je een speelser interieur? Dan is een rond roze vloerkleed misschien het geschikte roze kleed voor jou. Kan je jouw vloerkleed niet vinden op onze webshop? Dan helpen we je graag in één van onze woonwinkels, daar is nog meer aanbod. 

Laagpolig of hoogpolig vloerkleed roze

Bepaal de gewenste poolhoogte van je nieuwe vloerkleed. Voor een vloerkleed roze laagpolig kies je voor bijvoorbeeld een jute vloerkleed roze. Jute is stevig en kan dus goed tegen een stootje, waardoor het lang meegaat. Voor een hoogpolig vloerkleed roze kies je een wollen vloerkleed roze, dit is lekker zacht en zorgt ervoor dat je voeten warm blijven. 

Wil je geadviseerd worden welk kleed het beste bij jou past? Kom gerust langs bij TMC GoesTMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom. Onze adviseurs staan klaar om je een persoonlijk en deskundig advies te geven!

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.