Zwart vloerkleed

Zwart vloerkleed

Zoek je een zwart vloerkleed voor in je interieur? TMC Wonen helpt je graag met het uitkiezen van een mooi zwart kleed. Online vind je vloerkleden van o.a. de merken By-Boo, COCO Maison en Be Pure Home. Kies uit verschillende soorten, bijvoorbeeld een zwart vintage vloerkleed of een zwart rond vloerkleed. Of combineer zwart met andere kleuren, zoals bij een zwart wit vloerkleed. Bekijk snel welk zwart vloerkleed bij jou past!

Vintage of rond zwart vloerkleed?

Houd je van authenthiek maar wil je toch een strakke inrichting? Kies dan voor een zwart vintage vloerkleed. Dit maakt je huis chique en stijlvol. Kies voor een zwart rond vloerkleed om je strakke interieur iets speelser te maken. 

Zwart grijs of zwart wit vloerkleed

De kleur zwart is met veel kleuren te combineren. Kies bijvoorbeeld een zwart wit vloerkleed voor een luxe uitstraling in je interieur. 

Heb je toch liever een vloerkleed in een andere kleur? Past een grijs of rood vloerkleed bijvoorbeeld beter in jouw interieur dan zwart? Bekijk dan: vloerkleed grijs of vloerkleed rood.

Laagpolig of hoogpolig vloerkleed zwart

Bedenk goed of je een lage of hoge pool wilt in je vloerkleed. Kies bijvoorbeeld voor wollen vloerkleed zwart als je op zoek bent naar een zwart hoogpolig vloerkleed. Kies bijvoorbeeld een zwart jute vloerkleed wanneer je een vloerkleed laagpolig zwart zoekt. 

Kan je jouw vloerkleed niet vinden op onze webshop? Dan helpen we je graag in één van onze woonwinkels, daar is nog meer aanbod: TMC GoesTMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.