Hout

Filter:
Toon als: Rooster Lijst

Items 1-18 van 24

Aflopend sorteren
Page:
Page:
Filter:
Toon als: Rooster Lijst

Items 1-18 van 24

Aflopend sorteren
Page:
Page:

Onderhoud hout

Bij houten meubilair kun je viezigheid vrij eenvoudig afnemen met een doek of een spons. Vervuilde olie-, was- of laklagen zijn daarentegen lastiger te verwijderen. Door de wood cleaner te gebruiken in combinatie met een doek of spons reinig je het meubel stuk volledig. De andere onderhoudsmiddelen kunnen zo op een schone ondergrond worden aangebracht. 

Woodpolish helpt jouw meubilair bij het behouden van de originele staat. Het middel polijst de ondergrond zodat lichte krassen en oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Het mooiste is dat het middel geen vettige laag achter laat op je meubelstuk zodat er geen vuil en vingerafdrukken blijven zitten.

Lees voor het behandelen van het meubilair even een gebruiksaanwijzing. Hier in staan handige tips over het effectief behandelen van jouw interieur.

Houten vloeren onderhouden

Het onderhouden van jouw houten vloer doe je het best met Woca onderhoudsproducten. Dit merk heeft zich toegelegdt tot het beschermen en onderhouden van hout, en daarmee ook voor houten vloeren. Denk hierbij aan het reinigen, beschermen en olien van de vloer. De onderhoudsproducten van Woca benadrukken de natuurlijke en authentieke uitstraling van de vloer. Ook deze bestel je eenvoudig in onze shop. Vragen of het gebruik van Woca? Mail naar info@tmcwonen.nl of bel met 0113-224102

Uitvoeringen:

Meubels | Vloeren

Merken:

Oranje | Woca

Lees meer ... ... Verberg