TMC Wonen 8.4 3256

   Bueno Fauteuil RVS
   XOOON

   Direct leverbaar Verkrijgbaar bij TMC WoonWenz Goes

   599,-

   Varianten:

   Selecteer een variant Klik hier om een standaard uitvoering te kiezen. Uw huidige samenstelling gaat hierdoor verloren

   Bueno Fauteuil RVS is available for purchase in increments of 1

   Bekleding: Leer Cuba + Stof Calabria Charcoal (31)

   Poot + Arm: RVS

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Bueno Fauteuil RVS

   Deze Bueno Fauteuil van XOOON is bekleed met een combinatie van Cuba leer (voorkant) en Calabria stof (achterkant) en heeft een frame van RVS. Bij een RVS frame is de bekleding van de armleuning altijd hetzelfde als de bekleding van de achterkant. Door de nosagvering in de zitting heeft deze fauteuil een goede zitcomfort, ook na verloop van tijd. Doordat deze trendy fauteuil zelf samengesteld kan worden, is hij te gebruiken in vrijwel ieder interieur. De volgende opties zijn mogelijk:

   - Bekleding: alle stof- en leersoorten + kleuren van XOOON (ook combinaties mogelijk)

   - Frame: RVS of Hout Vintage Clay/Vintage White/Black

   Onderhoud

   Cuba leer is gemaakt van buffelhuiden en behoort tot het volaniline leersoort, een 100 procent natuurproduct dus. Het leer is onbeschermd en heeft alleen een vatverving met in de meeste gevallen een licht transparante finish laag. De huid is daardoor gevoelig voor intrekkend vuil, vet en vocht maar heeft de meest natuurlijke uitstraling onder de leersoorten. Oneffenheden en kleurverschillen zijn goed zichtbaar en het leer voelt soepel en zacht aan. Met het gebruik neemt de vintage look toe en om het leer te beschermen is het belangrijk om direct zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Het normale en dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een schone, eventueel klam warme lichtvochtige, doek en stofzuiger. Gebruik bij het stofzuigen altijd het meubelmondstuk en controleer vooraf of er geen scherpe randen aanzitten die het leer kunnen beschadigen. Gebruik voor het schoonmaken geen kunstmatige schoonmaakmiddelen en maak het leer daarna altijd droog met een schone doek. Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van een Leather Care Kit – Brushed & Vintage Leather. Hierin zit het reinigingsmiddel Leather Vintage Lotion en het onderhoudsmiddel Leather Protector.

   De stof Calabria is een microvezelstof, een samenstelling (wirwar) van microscopische vezeldeeltjes, en gemaakt van 100 procent polyester. Kenmerken van dit stofsoort zijn het zachte gevoel, de mooie uitstraling, lichtechtheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast is ook een lichte mate van pilling mogelijk: het loslaten en samenklitten tot bolletjes van kleine vezeldeeltjes tijdens het gebruik. Dit is geen vermindering van de stofkwaliteit en kan eenvoudig verwijderd worden door gebruik te maken een speciaal hiervoor ontwikkeld scheerapparaat. Pilling kan ook ontstaan door te intensief stofzuigen of borstelen. Gebruik daarom voor het normale en dagelijkse onderhoud van de stof altijd het meubelmondstuk van de stofzuiger. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een schone, lichtvochtige en klam warme doek (zonder toevoeging van kunstmatige schoonmaakmiddelen). Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Textile Power Cleaner (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming). Aanrader: behandel de stof voor het eerste gebruik met deze onderhoudsmiddelen of maak gebruik van de All-in-House vlekkengarantieservice. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz

   Artikelnummer 105525
   Kleuren Charcoal
   Merken XOOON
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof + Leer
   Zithoogte 46
   Hoogte 84
   Breedte 63
   Bezig met laden...
   Even geduld...