TMC Wonen 8.4 3256

   Flaremont Fauteuil
   XOOON

   Levertijd: 8 tot 12 weken

   899,-
   Flaremont Fauteuil is available for purchase in increments of 1

   Bekleding Voorkant: Stof Orlando Mint (2)

   Bekleding Achterkant: Stof Calabria Groen

   Draaipoot: Metaal Zwart

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Flaremont Fauteuil

   Deze Flaremont Fauteuil van XOOON is bekleed met een combinatie van stof Orlando Mint (voorkant) en Calabria Groen (achterkant). Op deze fauteuil zijn alle stof- en leersoorten + kleuren van de XOOON collectie mogelijk, eventueel in de combinatie zoals bij deze fauteuil. Standaard wordt deze relax geleverd met een luxe draaipoot en pocketvering in de zitting.

   Onderhoud

   De stof Orlando is een jacquard platweefsel en is samengesteld uit meerdere materiaalsoorten. Bij dit type geweven stoffen staan de garen haaks op elkaar wat zorgt voor een aangename grip en fijne uitstraling. De toevoeging Jacquard staat voor een weeftechniek waarbij diverse gaarkleuren zijn verwerkt in één stof waardoor patronen ontstaan. Kenmerkend aan platweefselstoffen is het zogenaamde pilling: het loslaten en samenklitten tot bolletjes van kleine vezeldeeltjes tijdens het gebruik. Dit is geen vermindering van de stofkwaliteit en kan eenvoudig verwijderd worden door gebruik te maken een speciaal hiervoor ontwikkeld scheerapparaat. Pilling kan ook ontstaan door te intensief stofzuigen of borstelen. Gebruik daarom voor het normale en dagelijkse onderhoud van de stof altijd het meubelmondstuk van de stofzuiger. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een schone, lichtvochtige en klam warme doek (zonder toevoeging van kunstmatige schoonmaakmiddelen). Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Cleantex (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming).

   De stof Calabria is een microvezelstof, een samenstelling (wirwar) van microscopische vezeldeeltjes, en gemaakt van 100 procent polyester. Kenmerken van dit stofsoort zijn het zachte gevoel, de mooie uitstraling, lichtechtheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast is ook een lichte mate van pilling mogelijk: het loslaten en samenklitten tot bolletjes van kleine vezeldeeltjes tijdens het gebruik. Dit is geen vermindering van de stofkwaliteit en kan eenvoudig verwijderd worden door gebruik te maken een speciaal hiervoor ontwikkeld scheerapparaat. Pilling kan ook ontstaan door te intensief stofzuigen of borstelen. Gebruik daarom voor het normale en dagelijkse onderhoud van de stof altijd het meubelmondstuk van de stofzuiger. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een schone, lichtvochtige en klam warme doek (zonder toevoeging van kunstmatige schoonmaakmiddelen). Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Textile Power Cleaner (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming). Aanrader: behandel de stof voor het eerste gebruik met deze onderhoudsmiddelen of maak gebruik van de All-in-House vlekkengarantieservice. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz

   Artikelnummer 137787
   Kleuren Groen
   Merken XOOON
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof
   Zithoogte 46
   Hoogte 117
   Breedte 76
   Bezig met laden...
   Even geduld...