TMC Wonen 8.4 3256

   Flynn 3,5-Zits
   XOOON

   Levertijd: 8 tot 12 weken

   1.699,-
   Flynn 3,5-Zits is available for purchase in increments of 1

   Getoonde uitvoering:

   - 3,5-Zits

   - Leer Cuba Off-Black + Stof Calabria Antraciet (31)

   - RVS Poten (H13 CM)

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Flynn 3,5-Zits

   Deze Flynn bank van XOOON is bekleed met een combinatie van Cuba Leer Off-Black en Calabria Stof Antraciet. Een kenmerk van dit model is de uitmuntende zitcomfort. Dit komt door de combinatie van kwalitatief koudschuim en nosagvering in de zitting en HR schuim+ (een mix van siliconen en veren) in de topper en rugleuning. Door de verplaatsbare hoofdsteunen, vele mogelijkheden in stof en/of leer en pootjes naar keuze, past deze bank perfect in jouw ideale interieur.

   - Standaard opstellingen: 1,5-Zits, 2,5-Zits, 3-Zits of 3,5-Zits

   - Hoekopstellingen: 2,5-Zits, 3-Zits of 3,5-Zits met Longchair Links/Rechts

   - Bekleding: alle Stof- en Leersoorten van XOOON en combinatie van Stof/Leer

   - Poot: Mat Chroom of RVS Designpoot (=meerprijs)

   Onderhoud

   Cuba leer is een 100 procent natuurproduct en behoort tot de volanaline leersoorten. Dit type leer is onbeschermd, heeft een natuurlijke uitstraling en voelt soepel en zacht aan. Oneffenheden en kleurverschillen in de huid zijn hierdoor goed zichtbaar. Daarnaast is het gevoelig voor vuil, vet en vocht en neemt de vintage look toe naarmate het meer gebruikt wordt. Om het leer te beschermen, is het belangrijk dat direct zonlicht zo veel als mogelijk vermeden wordt. Het dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een schone, (heel) licht vochtige doek en stofzuiger. Gebruik altijd het meubelmondstuk bij het stofzuigen en controleer vooraf op scherpe randen om beschadigingen te voorkomen. Uitgebreid onderhoud van dit leersoort kan het beste gedaan worden met Leather Vintage Lotion of met de Leather Care Kit voor geborsteld en vintage leersoorten.

   Calabria is een microvezelstof van 100 procent polyester. Het normale, dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een stofzuiger. Gebruik hiervoor te allen tijde het meubelmondstuk en controleer voor gebruik of er geen scherpe randen aanzitten. Reinig het meubel eens in de twee weken met een schone, lichtvochtige doek. Daarnaast is het belangrijk om 1 tot 2 keer per jaar de stof uitgebreid te reinigen met Textile Power Cleaner (=reinigen) en te verzorgen met Textile Protector. Vlekken in de stof direct verwijderen met een lepel, witte doek of tissue. Wrijf (niet deppen!) hierbij van de buitenrand van de vlek naar binnen toe. Maak vervolgens een schone theedoek nat, wring deze uit en dep de vlek totdat het geen vuil meer opneemt. Al deze onderhoudsmiddelen zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz Goes

   Artikelnummer 109150
   Kleuren Antraciet
   Merken XOOON
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof + Leer
   Zithoogte 45
   Hoogte 79
   Breedte 263
   Bezig met laden...
   Even geduld...