TMC Wonen 8.4 3256

   Volare 2,5-Zits
   XOOON

   Levertijd: 8 tot 12 weken

   999,-
   Volare 2,5-Zits is available for purchase in increments of 1

   Getoond model:

   - 2,5-Zits

   - Stof Maison + Kunstleer Moreno Mint

   - Poot Metaal

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Volare 2,5-Zits

   Deze Volare 3-Zits bank van XOOON is bekleed met een combinatie van stof Maison Mint en lederlook Moreno Mint. Standaard wordt dit model geleverd met nosagvering in de zitting, metalen designpoten en verstelbare hoofdsteunen. Ook is het mogelijk om, net als bij het getoonde model, verschillende bekledingen of kleuren te combineren. Verder is het mogelijk om te kiezen uit de volgende opties:

   - Vaste opstelling: 2,5 of 3-zits

   - Hoekopstelling: 2,5 of 3-zits gecombineerd met een hoekelement of longchair/ottomane aan de linker/rechterkant

   - Bekleding: alle stof- en leersoorten + kleuren van XOOON of een combinatie.

   Onderhoud

   De stof Maison is een (gebreid) velours stofsoort en gemaakt van 100 procent polyester. Bij dit stofsoort zijn de vezeluiteinden gebonden verankerd aan een grondweefsel en voelt het geheel zacht aan. Het verschil met fluweel is dat velours (meestal) gebreid is, flexibeler en gesneden poollussen heeft. Het normale en dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een schone, eventueel klam warme lichtvochtige, doek en stofzuiger. Gebruik bij het stofzuigen altijd het meubelmondstuk en controleer vooraf of er geen scherpe randen aanzitten die het leer kunnen beschadigen. Gebruik voor het schoonmaken geen kunstmatige schoonmaakmiddelen. Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Cleantex (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming). Aanrader: behandel de stof voor het eerste gebruik met deze onderhoudsmiddelen of maak gebruik van de All-in-House vlekkengarantieservice.

   Lederlook Moreno is een imitatieleersoort, een kunststof gehecht op textielbasis en gemaakt van 100 procent polyurethaan (voorkant) en polyester + katoen (achterkant). Kenmerken zijn de sterkte van deze stof, de betaalbaarheid en het eenvoudige schoonhouden. Het normale en dagelijkse kan eenvoudig gedaan worden met een zachte, droge doek. Wanneer het kunstleer vies geworden is, kan het met een vochtige, zachte (leren) zeem worden schoongemaakt (gebruik geen kunstmatige schoonmaakmiddelen!). Het beste is om dit met ronddraaiende bewegingen te doen en vervolgens het oppervlak droog te maken met een zachte doek. Uitgebreid onderhoud kan gedaan worden met Leatherlook Clean & Care. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz

   Artikelnummer 115090
   Kleuren Mint
   Merken XOOON
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof + Kunstleer
   Hoogte 81
   Breedte 191
   Bezig met laden...
   Even geduld...