Vloerkleed blauw

Vloerkleed blauw

Zoek je een blauw vloerkleed voor in je interieur? TMC Wonen beschikt over een mooi aanbod van blauwe vloerkleden. Past een donkerblauw vloerkleed goed bij jouw inrichting? Of kies je toch voor een lichtblauw vloerkleed? Misschien is juist een grijsblauw vloerkleed wel geschikt voor in jouw huis. Kies uit een rond, vierkant of vintage blauw vloerkleed. Met keuze uit merken zoals By-Boo, COCO Maison en Be Pure Home is er altijd een blauw kleed dat bij jouw interieur past. 

Donkerblauw, lichtblauw of grijsblauw vloerkleed

Ga goed na welke sfeer je met de kleur blauw in huis wilt halen. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauw vloerkleed als je een rustgevende uitstraling wilt. Deze kleur is fris en verwelkomend, en gaat erg goed samen met de basiskleuren wit, grijs en zwart, maar ook met groen en bruin. Kies daarom bijvoorbeeld voor een vloerkleed blauw wit, vloerkleed grijs blauw, vloerkleed blauw groen of een vloerkleed blauw bruin. Haal je liever een hippe sfeer binnen? Kies dan voor een lichtblauw vloerkleed, ook wel een acqua blauw vloerkleed. Als je het moeilijk vindt om te kiezen tussen donker- of lichtblauw, dan is een grijsblauw vloerkleed misschien wel de oplossing. Deze kleur creëert een rustige sfeer en is met van alles te combineren!

Heb je toch liever een vloerkleed in een andere kleur? Past een bruin of groen vloerkleed bijvoorbeeld beter in jouw interieur dan blauw? Bekijk dan: vloerkleed bruin of groen vloerkleed.

Rond, vierkant of vintage blauw vloerkleed

Bedenk wat voor soort vloerkleed het beste uitkomt in je huis. Kies bijvoorbeeld voor een rond blauw vloerkleed als je een frisse, speelse sfeer in je inrichting wilt. Creëer meer rust in je interieur door een vierkant blauw vloerkleed te kiezen. Houd je van authentiek? Ga dan voor een blauw vintage vloerkleed voor een klassieke look. 

Laagpolig of hoogpolig vloerkleed blauw

Bedenk goed of je een laag- of hoogpolig vloerkleed wilt. Kies bijvoorbeeld voor een blauw wollen vloerkleed als je op zoek bent naar een hoogpolig vloerkleed blauw. Kies een blauw jute vloerkleed als je een vloerkleed laagpolig blauw zoekt.

Heb je behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies bij het kiezen van een vloerkleed? Maak dan een bezoek aan één van onze woonwinkels: TMC GoesTMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.