bank

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Pagina:

Henders & Hazel Banken

Ben jij opzoek naar een Henders en Hazel bank die bij jou past? Dan kom je uit bij H&H Banken van TMC! Bij alle banken kan je zelf je stofkleur en stofmateriaal kiezen, zo weet je zeker dat de bank helemaal bij je past. En onze adviseurs geven je een persoonlijk en deskundig advies! In onze online shop kan je veel Henders Hazel banken bekijken en bestellen. In onze showroom in Goes kan je de banken ook daadwerkelijk uitproberen. Bezoek onze woonwinkel in Goes voor deskundig advies. 

Daarnaast zijn veel HH banken ook modulair. Dit betekent dat er zitplekken kunnen worden toegevoegd. Zo kan je je eigen Longchair creeren of Hoekbank. 

Ontdek de hele collectie van Henders & Hazel

Henders & Hazel Hoekbank

Een hoekbank is natuurlijke een ideale manier om heerlijk languit te onstpannen of om veel plaats te bieden aan kinderen en/of gasten. Vanwege het formaat is het goed om te kijken op welke manier de bank in je woonkamer past. Je wilt natuurlijk geen looppaden blokkeren. In onze woonwinkel staan veel HH hoekbanken en op onze webshop. Denk aan de Bari, Braga, Gent en Peru. Neem contact met ons op voordat u langskomt om één van de hoekbanken te bezichtigen, de collectie kan namelijk snel wisselen. 

H&H Bankstel

Een bankstel bestaat uit twee banken van hetzelfde type en vaak ook dezelfde afwerking krijgen, dat wil zeggen dezelfde stofkleur en -materiaal. Vaak is de ene bank wat kleiner (bijvoorbeeld een 2-zits of 2,5 zits) dan de ander bank (bijvoorbeeld een 3-zits of 3,5 zits). In onze woonwinkel webshop vind je niet alle varianten van de banken, maar deze zijn wel bij ons te bestellen. Als u opzoek bent naar een bankstel van Henders & Hazel en uw wilt het bankstel bestellen of een bezoek aan onze woonwinkel in Goes plannen, dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er een deskundige adviseur voor u klaar staat! Ook voor een H&H bankstel ben je bij TMC WoonWens in Goes aan het juiste adres.

Bank Baltimore

De Henders & Hazel Baltimore bank staat in onze woonwinkel als een 3,5 zits met de stof Leer Cuba  Off-black. De poten zijn van RVS. Dit model heeft een desgin en moderne look. Uiteraard is dit model ook in andere maten en soorten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een 2,5 zits of 3-zits. Neem contact op met de woonwinkel in Goes voor meer informatie. 

Bank Havanna

Het model dat op onze webshop staat is de 2,5 zits bank uitgevoerd in de stof Leopard Antraciet met RVC poten. Bij dit model is het mogelijk om een verstelbare zitdiepte te creeren. Bekijk hier de HH Bank Havanna.

Bank Zembla

De Zembla HH Bank is een eigentijds model met een vleugje retor. Zoals het model op de webshop toont is er gekozen voor zwarte designpoten. De poten geven de bank een brede look, doordat deze aan de uiteinde van de bank zijn gemoteerd. Door de antraciete kleur vallen ze de poten in dit model (met een antraciete stof) weg. 

Lees meer ... ... Verberg