Intensiefreiniger

Woca Intensiefreiniger

Voor het grondig reinigen en ontvetten van houtoppervlakken in huis is Woca Intensiefreiniger de ideale oplossing! Je kunt dit product o.a. gebruiken voor het reinigen van je houten vloer. De intensiefreiniger lost oude zeeplagen, vet en vuil op. Hierna is jouw vlekvrije vloer helemaal klaar voor een onderhoudsbehandeling. Je dient intensiefreiniger dan ook altijd te gebruiken vóór een basisbehandeling met Woca onderhoudsolie en/of Woca natuurzeep. 

Woca Intensiefreiniger gebruiksaanwijzing

Vul een emmer met 5 liter lauwwarm water. Vul een tweede emmer ook met 5 liter lauwwarm water, maar voeg hieraan 125 ml Woca Intensiefreiniger toe. Gebruik bij zeer vuile plekken 250 ml op 5 liter water. Dompel een witte pad onder in de oplossing zodat deze goed vochtig is. Boen hiermee de Woca intensiefreiniger in het hout. Spoel de pad af en toe uit in de emmer met spoelwater. Laat de intensiefreiniger 10 tot 15 minuten inwerken. Hervul ondertussen de emmer met schoon spoelwater. Neem met een swepmop het losgeweekte vuil op en spoel deze regelmatig uit in het spoelwater. Laat de vloer minimaal 4 uur drogen. 

Bekijk de volledige Woca Intensiefreiniger gebruiksaanwijzing.

Woca Intensiefreiniger online bestellen

Je kunt Woca Intensiefreiniger kopen in onze woonwinkels of eenvoudig online bestellen via onze webshop. Heb je vragen over Woca intensiefreiniger of over andere producten van Woca? Onze adviseurs staan voor je klaar! Neem gerust contact op via 0113-224102 of via info@tmcwonen.nl.

Bekijk ook de andere Woca onderhoudsproducten:

Woca Onderhoudsolie | Woca Natuurzeep

Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

1 van de 1

Aflopend sorteren
Page:
  1. Woca Houtbescherming

    Woca Intensiefreiniger 1L

    € 25,50
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

1 van de 1

Aflopend sorteren
Page:

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.