Natuurzeep

Woca Natuurzeep

Woca Natuurzeep wordt o.a. gebruikt voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. De zeep heeft een voedende werking op de olieafwerking van hout. Gebruik de voedende zeep voor het reinigen en verzorgen van jouw vloer. De zeep verwijdert namelijk het vuil van het hout en brengt een slijtlaag van kokos- en sojavetten toe. Dit dicht de poriën van het hout waardoor jouw vloer goed beschermd is tegen vocht en vuil. Daarnaast geeft de zeep jouw houten vloer een natuurlijke uitstraling. Door regelmatige behandeling met Woca Natuurzeep gaat jouw kostbare houten vloer jarenlang mee! Het product is verkrijgbaar in de kleuren Naturel en Wit. 

Woca Natuurzeep Naturel

Natuurzeep Naturel is geschikt voor gebruik op naturel geoliede vloeren of andere houtoppervlakken. Hieronder vallen vaak vloeren die gemaakt zijn van donkere houtsoorten zoals kersen, noten of mahonie. Door de zeep wordt de kleur van het hout behouden. Dit zorgt voor een langdurige natuurlijke uitstraling.  

Woca Natuurzeep Wit

Natuurzeep Wit wordt gebruikt voor wit geoliede vloeren of andere houtoppervlakken. Dit zijn vaak vloeren die gemaakt zijn van lichtere houtsoorten zoals den, as of eik. 

Woca zeep is verkrijgbaar in 1 liter en 2,5 liter. Als je de houten vloer in jouw woonkamer wilt behandelen is 1 liter voldoende. Dit is namelijk genoeg voor een oppervlakte van 320 tot 400 m2. Wil je grotere of meerdere houtoppervlakken behandelen? 2,5 liter Woca zeep is genoeg voor een totaaloppervlakte van 850 tot 950 m2. 

Woca Natuurzeep gebruiksaanwijzing

Vul 2 emmers met 5 liter lauwwarm water. Voeg aan één van deze emmers 125 ml Woca Natuurzeep toe. Zorg ervoor dat je de zeep eerst goed schudt. Dompel een swepmop onder in het zeepwater, wring deze half uit en reinig hiermee enkele vierkante meters vloer. Spoel de swepmop daarna grondig uit in het schone water en wring deze goed droog. Dompel de swepmop daarna weer onder in het zeepwater en wring deze opnieuw grondig uit. Neem met de schone, droge swepmop het losgeweekte vuil op en spoel deze weer af in het spoelwater. Herhaal deze stappen totdat de hele vloer gereinigd is. Na de behandeling mag je de vloer niet direct nadweilen, omdat de zeep dan weer verwijderd wordt. Laat de vloer minimaal 15 minuten drogen. 

Bekijk de volledige Woca Natuurzeep gebruiksaanwijzing.

Woca Natuurzeep online bestellen

Woca Natuurzeep is eenvoudig online te bestellen via de webshop. Daarnaast kun je de zeep ook kopen in onze woonwinkels. Heb je vragen over dit of over een ander Woca product? Neem dan gerust contact met ons op via 0113-224102 of via info@tmcwonen.nl. Onze adviseurs helpen je graag!

Bekijk ook de andere Woca onderhoudsproducten:

Woca Intensiefreiniger | Woca Onderhoudsolie

Nu winkelen per
Alle filters
Alle filters
Alle filters
Prijs
Klaar
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

4 van de 4

Oplopend sorteren
Page:
 1. Woca Houtbescherming

  Woca Zeep Naturel 2,5L

  € 35,-
 2. Woca Houtbescherming

  Woca Zeep Naturel 1L

  € 18,75
 3. Woca Houtbescherming

  Woca Zeep Wit 2,5L

  € 35,-
 4. Woca Houtbescherming

  Woca Zeep Wit 1L

  € 18,75
Filter:
Bekijken als Rooster Lijst

4 van de 4

Oplopend sorteren
Page:

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur

Onze adviseurs staan in de winkel voor je klaar om jou te voorzien van een deskundig en persoonlijk advies! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.