Onderhoudsolie

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Woca olie kopen

Woca Onderhoudsolie

Wil je graag Woca olie kopen? Bij TMC Wonen ben je aan het juiste adres voor Woca Onderhoudsolie. Dit is een watergedragen olie die gebruikt kan worden op alle geoliede houtoppervlakken. Het product is met name geschikt voor regulier onderhoud van geoliede houten vloeren. Door jouw vloer met deze olie te behandelen krijgt deze een extra slijtvaste bescherming. De houtnerven en natuurlijke houttinten van jouw vloer worden door de olie geaccentueerd, waardoor de vloer een levendige uitstraling krijgt. Het product is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk Naturel en Wit. 

Woca Onderhoudsolie Naturel

Onderhoudsolie Naturel is geschikt voor vloeren die gemaakt zijn van donkere houtsoorten zoals kersen, noten of mahonie. 

Woca Onderhoudsolie Wit

Onderhoudsolie Wit wordt gebruikt voor lichter hout zoals den, as of eik. Zo zorg je ervoor dat jouw vloer zijn lichte uitstraling blijft behouden. Voor wie zijn houten vloer wilt opfrissen komt de onderhoudsolie van Woca goed van pas.

Woca Onderhoudsolie gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik van de olie moet het houtoppervlak eerst gereinigd worden met Woca Intensiefreiniger. Als de vloer schoon en droog is vernevel je de Woca Onderhoudsolie met een sproeiflacon eenvoudig over de vloer. Je kunt er ook voor kiezen om de olie in dunne lagen op de vloer aan te brengen. Nadat de olie een beetje heeft kunnen intrekken, dien je deze met een schone en droge, witte pad of katoenen doek in het hout te masseren. Wrijf hierna de vloer volledig droog met witte doeken. De vloer moet minstens 4 uur drogen voordat je er weer intensief over kunt lopen. Behandel de vloer na minstens 24 uur met Woca Zeep om het inlopen van vuil te voorkomen. 

Bekijk de volledige Woca Onderhoudsolie gebruiksaanwijzing.

Bestel Woca Onderhoudsolie online

Je kunt Woca olie kopen bij TMC Wonen via de webshop of in onze woonwinkels. Heb je een vraag over een Woca product dat je bij ons hebt gekocht of wilt kopen? Onze adviseurs staan je graag te woord via 0113-224102 of via info@tmcwonen.nl.

Bekijk ook de andere Woca onderhoudsproducten:

Woca Intensiefreiniger | Woca Natuurzeep

Lees meer ... ... Verberg