TV-Dressoirs

XOOON TV-dressoirs

XOOON TV-dressoirs staan ook wel bekend als de eyecatcher in de huiskamer en daarom zijn ze niet meer weg te denken. Een TV-dressoir wordt niet alleen meer voor praktische doeleinden gebruikt. In steeds meer huishoudens komt het meubel op een centrale positie te staan en zo gaat de aandacht naar dit meubel. De collectie van XOOON bevat prachtige blikvangers op het gebied van TV-dressoirs. Naast dat het een middelpunt is, biedt een design TV-dressoir nog een hoop mogelijkheden. Je kunt er, zoals de naam al zegt, de TV op plaatsen met daarnaast de bijbehorende attributen. Denk aan een geluidsinstallatie, woonaccessoires,een dvd-speler of zelfs een PlayStation. Het past allemaal op het meubel. Wat helemaal fijn is aan zo’n XOOON TV-dressoir, is het weg kunnen werken van alle snoeren. Je zult geen losliggende kabels meer zien.

Assortiment

Het assortiment in XOOON TV-dressoirs is variabel, je kunt er alle kanten mee op. Door de diversiteit, is het belangrijk van tevoren al een idee te hebben wat je wil. Wij kunnen je daar gegarandeerd mee helpen. De meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen en afmetingen. Wil je een lager model met lange smalle niches en laden, dan is een design lowboard iets voor jou. Of heb je veel ruimte nodig, met grote laden en niches, dan kun je gaan voor een design TV-dressoir. Kies daarbij jouw ideale kleur en soort hout en je hebt het perfecte meubel.

XOOON Stijlen

Met de vele verschillende woonstijlen die er zijn, is het natuurlijk belangrijk dat ook jouw stijl te vinden is in ons aanbod in XOOON meubelen. Er zijn TV-meubelen te vinden met een eigenzinnige uitstraling die goed in een modern eigentijds interieur passen. Toch liever een industriële woonstijl? Dan kun je hout combineren met een metalen frame. Met deze materialen krijgen de TV-dressoirs en lowboards een robuuste look, met een ruwe, maar gezellige sfeer. Maar ook voor landelijk of modern ben je aan het juiste adres bij XOOON Goes. Je kunt namelijk ook kiezen voor lichtere houtsoorten voor jouw nieuwe meubel. Wat jouw smaak ook is, bij XOOON vind je het perfecte design TV-meubel!

XOOON Goes

Haal de laatste woontrends in huis met XOOON. Met XOOON valt jouw interieur voortaan op. Van XOOON banken, tot XOOON kasten en XOOON eetkamerstoelen, er is genoeg uitzoek in de collectie helemaal naar jouw smaak. Een uitgebreid aanbod in de stof- en ledercollectie in diverse kleuren maakt het assortiment compleet. Dat allemaal voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding die je vindt bij TMC WoonWenz in Goes. De ruime showroom van TMC WoonWenz biedt een bron aan inspiratie in de meubelen van XOOON. In Goes vind je dé XOOON specialist van de omgeving Goes. Kies je voor XOOON, dan kies je voor het perfecte meubel in huis.

XOOON Meubelen

In Goes vind je een moderne selectie in XOOON meubelen. Bij ons kun je verschillende soorten XOOON kasten, XOOON eettafels en nog veel meer bewonderen. Met de trendy, opvallende en eigenzinnige artikelen maak ook jij jouw interieur compleet. Dankzij XOOON Goes blijft jouw interieur vanaf nu up-to-date. Kom eens langs in onze winkel of neem alvast een kijkje online voor de uitgebreide collectie.

Je vindt TMC WoonWenz op de woonboulevard in Goes. Hier is een showroom van ruim 10.000 m2 te vinden. De uitzoek ontbreekt dan ook zeker niet. Kom jij langs op de Marconistraat 15a? We verwelkomen en helpen je graag in onze winkel. Tot ziens in Goes!

Lees meer ... ... Verberg