XOOON

XOOON Goes

Fan van trendy, stijlvolle meubels en accessoires? Bij TMC Wonen hebben we een groot assortiment XOOON woonartikelen. Met ons brede assortiment zijn we dé XOOON specialist voor Goes, Middelburg, Vlissingen en Bergen op Zoom. In onze ruime XOOON showroom in Goes vind je oneindig veel inspiratie en opties op het gebied van XOOON woonartikelen. Zo zit er altijd wel iets voor jou tussen. Wij zijn de specialist voor XOOON Goes, XOOON Middelburg, XOOON Vlissingen en XOOON Bergen op Zoom.

XOOON GOES

Wil je meubels van XOOON in het echt zien en beleven? In onze woonwinkel TMC Woonwenz in Goes is onze ruime XOOON showroom gesitueerd. Hier vind je heel veel modellen, van banken, kasten, eetkamerstoelen tot tafels. De gehele XOOON collectie vind je in onze winkel & online. Ontdek o.a. XOOON Eetkamerstoelen. Het bestellen van de collectie kan dus zowel in de winkel als online via de webshop.

XOOON Eetkamerstoelen

De collectie omvat talloze XOOON Eetkamerstoelen. Vele modellen van XOOON zijn  namelijk ook nog eens in verschillende opties te bestellen. Wil je die gave stoel maar dan met wieltjes eronder? Geen probleem! De eetkamerstoelen van XOOON maken jouw eetkamer helemaal af. Laat je vooral eens inspireren in onze showroom, of bekijk de collectie online.

COCO Maison

Woonaccessoires maken je interieur helemaal af. Daarnaast is het makkelijk (en goedkoop) om je interieur niet geheel om te gooien maar aan te passen met trendy accessoires. Om je ook op het gebied van afstylen te inspireren vind je in onze woonwinkel WoonWenz niet alleen de merken Henders & Hazel en XOOON maar ook het accessoires merk COCO Maison. De collectie woonaccessoires van COCO Maison omvat altijd items passend bij de laatste woontrends. Benieuwd naar de collectie van COCO Maison? Ze zijn ook eenvoudig online te bekijken en bestellen!

Meer weten over XOOON

Bekijk de nieuwste folder van XOOON en/of bekijk het nieuwste inspiratiemagazine van XOOON. Bekijk de officiele site van XOOON

Lees meer ... ... Verberg