Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Speeddates Goes
Adviseur TMC Goes

Woonevent Goes

Ontdek de nieuwste woontrends en krijg persoonlijk advies tijdens ons woonevent op 12 oktober bij TMC Goes, van 10:00 tot 17:00 uur. Onze interieuradviseurs staan klaar om al je woonvragen te beantwoorden, van kleurkeuzes tot verlichtingsplannen. Je kunt zonder afspraak binnenlopen, maar voor de masterclasses en interieur speeddates is aanmelding vereist (VOL=VOL). Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, afgestemd op de nieuwste trends, terwijl je inspiratie opdoet. Loop ontspannen rond, deel ervaringen met andere interieurliefhebbers en mis deze unieke combinatie van design, informatie en gezelligheid niet!

Kleuranalyse
Persoonlijke Kleuranalyse

Persoonlijke kleuranalyse By Color and Hairstudio Solo

Benieuwd welke kleuren jouw uiterlijk en karakter versterken? Corry van Color and Hairstudio Solo helpt je met een unieke haar- en kleurstijl die je zelfvertrouwen een boost geeft en jou laat stralen.

”Ik help vrouwen het beste uit zichzelf te halen met een persoonlijk kleuradvies. We ontdekken jouw perfecte kleuren via het 10-seizoenen systeem, wat een basis vormt voor haar- en make-upadvies. Zo laat ik je de mooiste versie van jezelf zien.”

Wist je dat kleuren die goed bij je passen, je automatisch beter laten voelen? Je kunt dit kleuradvies zelfs toepassen in je interieur!

Fionora Pop Up Store

Pop-up store Fionora

Beleef een zintuiglijke ervaring in de Fionora pop-up store, waar je kunt genieten van een prachtige selectie zijden bloemen, geurkaarsen en geurstokjes. Ontdek de nieuwste interieur- en stylingtrends en ontvang persoonlijk advies voor jouw perfecte inrichting!

Masterclass

Masterclasses

Bezoek TMC Wonen voor een inspirerende dag vol masterclasses! Tijdens deze speciale sessies leer je alles over verlichting en akoestiek in je huis. Ontvang praktische tips om je interieur optimaal te verlichten en de geluidskwaliteit te verbeteren. Daarnaast mag je de nieuwe masterclass Beleef het zelf niet missen. Deze sessie biedt verrassende eyeopeners voor de toekomst van woonwinkelen. En dat is nog niet alles – binnenkort word er nog een boeiende masterclass aangekondigd. Zorg dat je erbij bent en mis deze unieke ervaring niet!

Interieur Speeddate

Speeddate

Gratis interieur speeddate tijdens het woonevent! Ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen bij het verfraaien van je leefruimte. Bovendien ontvangt iedere deelnemer van de speeddates een leuk cadeautje! Meld je nu aan voor persoonlijk advies op maat, met speeddates van 15 minuten op de volgende tijdstippen:

  • 10:30 – 10:45 uur
  • 11:30 – 11:45 uur
  • 13:00 – 13:15 uur
  • 14:00 – 14:15 uur
  • 15:00 – 15:15 uur
  • 16:00 – 16:15 uur
Winactie zijden bloemen boeket

Win een zijden bloemen boeket t.w.v. €250!

Tijdens het Woonevent verloten we 4 luxe zijden bloemen boeketten, elk ter waarde van €250. Deze boeketten zijn perfect om je huis op te fleuren!

Hoe doe je mee?
Bezoek onze woonwinkel, vul een deelnameformulier in en stop het in de winactie-ton. Op 15 oktober maken we de gelukkige winnaars bekend. Mis deze kans niet om je interieur te verrijken!

Trendroute TMC Woonevent

Trendroute

Ontdek de nieuwste woontrends bij TMC Wonen! Volg de route door ons pand en wandel langs de nieuwste trends. Onze interieuradviseurs helpen je graag om deze trends te vertalen naar jouw eigen huis. Kom langs en laat je inspireren!

Ons woonevent vindt plaats bij: